Glömde en bild haha!

Haha det var ju den här bilden jag ville visa er. Fast att Copper och Molly hade kul på hundpartyt igår så såg en bit av eftermiddagen ut såhär. Två små blyga hundar som känner sig trygga hos matte ahhhh 🙂

Kram Maria 

Nu är jag på väg till meet and greet!! 

Comments 5
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ohh, lilla Copper hon är så söt…ja även Molly i ditt knä
  Ha en fin fredag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Det där känner jag igen…det händer ibland.
  Då var hon trygg hos dig .
  Min kompis var här med sina hundar häromdagen och dem är mindre än mina men jisses vad mina ogillade dem. Dem sprang in i husvagnen och stannade där resten av kvällen. Kvittade hur jag försökte locka ut dem. Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Skönt att kura ihop sig hos matte när det känns nytt och ovant, och massa nya lukter också.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Ja det kan vara otäckt med nya lukter och en massa andra hundar på ett och samma ställe på en gång. Inte undra på att man blir lite blyg
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Åhh sötisarna då ♡ Skönt att ha matte nära när det blir lite läskigt..Gullisarna ♡
  Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: