Venice Beach 

Hej alla semesterfirande vänner 🙂

Idag for jag en snabbis till Sara för att ge henne lite inredningstips och tips på att få fram en fluffig härlig sängbeddning. Ganska svårt ibland när duntäcket har tappat sitt fluff haha!! Vi arbetar vidare på det och ni får snart se ett färdigt resultat. 

Vi bytte alla gula glödlampor och satt i LED 60 watt och det blev så vitt och fräscht. 

Sara beställde en Uber pick up lunch till oss. What???? Sara ringde in en matbeställning till en organisk mexikansk restaurang. Uberföraren hämtade maten till oss och överlämnade den kl 13.42!!!! Vaaaaa jag fattar inte den här nya moderniseringen av livsstil. Känns mysko :/ att man förlorar så mycket kontroll över sitt liv. Vad hände med ”gör det själv”?

Jag vill i allafall berätta att Saras och Hannas beachhome är så härligt. Det är som om att vara på semester vartenda dag. 


Imorgon blir det en speciell dag för Copper och Molly. Vi är bjudna till Ritz Carlton på Yappi Hour. Vi kommer att gå tillsammans med min vännina Eileen och hennes två hundar. Jag lovar att jag ska fota. 

Jag bad Emma att söka upp ett par bekväma hundpromenadsskor till mig. Några mjuka, sköna skor som man bara kan slinka in i utan att knyta ett snöre. Här ser ni mina nya Sketchers haha. Emma did good!! 

Malin T alla är välkomna till bloggträffen. Lillemor du är så cool. Du verkar älska musik och resor. Kul med Petshop Boys ( mina favvisar). Nettan jag kommer att vara på Formex den 24 aug. Karin och Kristina kul att ni får ännu en chans att träffas. Kristina jag ska försöka att lägga bloggträffen runt den 21 aug eller 22 aug. 

Kram Maria  

Comments 11
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Härligt med bra skor och extra plus att de är snygga. Kan du inte visa lite hur Sara o Hanna bor, det låter mycket fint ställe. Maten såg inte dum ut alls…mumsi
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Perfekt att man kan få maten hemkörd, den såg så god och fräsch ut. Skulle vara kul med bilder från deras nya hem.
  Skorna ser jättesköna ut, bli kul att se vad Yappie hour är.
  Min man har eftermiddag den veckan du är här, jag ska kolla om nån annan är ledig och kan skjutsa mig.
  Ja det var så skoj att träffa Kristina igen, vi trivs så bra tillsammans och har roligt tillsammans, du såg väl bilderna Maria?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Skorna ser sköna ut och du kommer trippa galant i dem . Kul med sån hundträff, vill gärna se bilder. Du får visa oss Sara och Hannas nya hem, låter ju så trevligt ! Vem vill inte ha semesterkänsla jämt ? Hade varit så skönt att bo så . Lite så som jag har det nu på campingen . Snart är de 4 veckorna i Gränna slut och då har vi bara en vecka på Gotland kvar.
  Mina hundar stormtrivs också, har hittat så fina promenadstråk.
  Nu blir drt en trip upp på gågatan, har suktat efter några godisremmar och idag tänker jag slå till på de.

  Mötet med Karin blev mycket trevligt och det känns så naturligt när vi ses. Som om vi känt varandra en evighet ! Du kanske såg kortet på oss på min insta.
  Tack för att du försöker lägga träffen så att jag kan vara med.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Jeanette Nyman Post author

  Hej Maria.

  Jag läste nyss att det blir bloggträff vad trevligt och att din mamma kommer också.
  Jag måste berätta att jag redan lagt in beställning på din julservice det ska bli så spännande att se den i verkligheten. Den ser jätte trevlig ut på bilden.

  Ja vad mysigt dina döttrar verkar bo.
  Ska bli kul att se bilderna på Copper o Molly från hundträffen.

  Sommarhälsningar
  Jeanette

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria.
  Utvecklingen går verkligen framåt. Detta med uber-leveranser verkar blivit poppis. Det ser jättegott ut. Jag åker till en ö utanför Strömstad på lördag för lite efterlängtad semester. Väl där har vi bjudit dit släkt och vänner och vi ska ha tema kvällar och göra massa roliga saker.
  Jag hoppas på bloggträff 22/8, då jag är bortrest 21/8. Hoppas hundträffen blev lyckad och att duntäcket blev fluffigt.
  Kram Malin T

  Reply

 • Malin Th Post author

  Hej Maria
  Såg nu att det finns en annan Malin T som kommenterat på bloggen, blev förvirrad när du skrev till Malin T att alla var välkomna på bloggträffen, tänkte, har jag frågat det? Haha. Jag är den Malin T som varit med på flera träffar och som du följer på insta. Jag lägger till ett h nu så jag inte tror att jag skrivit till dig fast jag inte har det ;=) så numera Malin Th
  Ha en fin torsdag.
  Kram Malin Th

  Reply

  • Anki Post author

   Hej Malin Th! Tack för att du bringade klarhet, jag blev också förvirrad. Har för mig att vi träffades på bloggträffen i Stockholm senast och blev också förvånad över frågan
   Kram Anki

   Reply

  • Malin T Post author

   Hejsan Malin Th! Kan förstå förvirringen Jag måste säga att nu blev jag nyfiken, tänk om vi har samma efternamn också, dock med en annan stavning (såg jag) när du lade till ett ”h” ☺️.
   Med vänlig hälsning, Malin T

   Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Visst är det bra med sköna skor om man ska ut och gå och som dessutom är lätta att hoppa i Emma gjorde ett bra jobb
  Uber-leveranser är nåt nytt som jag inte heller förstår mig på men jag börjar väl bli gammal
  Ska bli spännande att höra vad yappi hour är för nåt.
  Nu står jag och gräddar pannkakor till barnbarnen. Vi har varit ute pch åkt båt halva dagen, vi har fint väder så då får man passa på.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Vad mysigt att stanna upp och äta med Sara. Ni kommer säkert på något ”fluff”.
  Snygga skor och säkert sköna att gå i på era promenader.
  Ha det fint / stor kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Vore kul att gå se Sara och Hannas lägenhet 🙂 Ja visst är det najs att kunna beställa hem mat ibland 😉 Åhh va kul med vovve promenad. .Kul att få se foton ♡Vilka nya fina skor..De ser sköna ut..Ha det fint Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: