Tofsbyxor!

Hej igen 🙂

Kände mig jättefin i mina byxor ikväll. Valde dock en svart topp istället. Jag fick massor med komplimanger för tofsarna. Ett super inköp måste jag säga. Jag ska ta med dom till Sverige. Jag kommer att vara i Stockholm 20 aug -25 aug och vi ska klämma in en bloggträff for sure. Mamma är jättetaggad, både mamma och jag älskar när vi alla träffas. Tack för att ni finns och att ni kommenterar här på bloggen. 


Värdinnan för bokklubben heter Caren och dessa vackra vindruvsplantor växte för fullt i hennes trädgård. Supermysigt! Vi smakade på dom och de var riktigt goda speciellt zinfandeldruvan ( den mörka på första bilden)


Här är några av damerna. Alla älskade boken haha så jag sa att jag gillade den men att det var lite för mycket detaljer om hur man ror. Accepterat! 

Nu hoppar vi isäng. God natt mina vänner 🙂 Maria 

Comments 10
 • Malin Post author

  Hej Maria.!
  Jättesnygga byxor, älskar att dem är vida och att detaljerna med tofsar är xtra roligt. Ja det är svårt att läsa en bok man inte fastnar för, inge roligt alls. Haha ja en liten ”vit””klarar man sig på. Vad roligt med bloggträff det ser jag fram emot !! Idag ska jag och Elsa in till stan och ta en fika.
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Åh vad det ser gott ut med vindruvorna. Vill också bo där det är så varmt.
  Tofsbyxorna var coola :))))

  Åh hoppas så jag kan komma på träffen . Om den blir den 23 eller 25 kan jag dessvärre inte för då har jag läkartider. Det är stora undersökningar så de kan jag inte boka om . Hoppas på nån av de andra dagarna.
  Idag ska jag möta Karin M , dem gör ett stopp på sin resa när dem far förbi mig här i Gränna. Ska bli kul att ses igen .

  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lena M Post author

  Du är alltid så himla snygg och fräsch. Å det är så kul att följa din blogg, har gjort det i flera år, o det känns som att man känner dig. Alltid kul idéer och bilder som inspirerar mig som sitter här i småkalla Småland.
  Kram

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jag gillar dina tofsbyxor, de är båda snygga och ser sköna ut.
  Jag köpte en klänning i början på sommaren, den är det små minitofsar på runt ärmarna,
  Ja fy för att fortsätta med en bok som är tråkig
  Coolt med vindruvorna i trädgården.
  Nu är det ca 4 timmar kvar tills Kristina, jag och våra män ses igen, det ska bli så skoj.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Tack själv Maria ♥ Älskar din blogg :)) Ja byxorna är ju bara för snygga..Kul att se dem på dig, de sitter fint på dig..Åh va bra med datum så man vet när träffen blir..Så himla kul och mysigt att go mamma är med också ♥Älskar vindruvor och vilken lyx att få ha dem i trädgården. .Så fint och mysigt ni har det på bokklubben..Hihi så kul med boken, hoppas att det blir bättre nästa gång 😉 Ha en fin dag..Själv ska jag ut och gå Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Jättesnygga byxor Ser ut att vara jättesköna.
  Ser fram mot bloggträffen, hoppas få se några av er andra bloggvänner också
  Vilken lyx, gå och plocka vindruvor och äta direkt från stocken Funkar här också men då måste det bli i växthus.
  Du hade rätt, dom andra i bokklubben skulle tycka att boken var bra. Men du körde en bra variant
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin T Post author

  Hejsan!
  Är alla välkomna på dina bloggträffar?
  Kram från mig ❤️

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Byxorna är fina och snyggt med den svarta toppen till. Tack för du berättade när du kommer hit, välkommen…. ser att de är samtidigt som Formex ska du dit kanske?
  Mysigt med vindruvor i trädgården och mumsigt
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Lillemor Johansson Post author

  Hej Maria!
  Tofsbyxorna är jättesnygga och med
  den svarta toppen.
  Du kom undan fint med bokrecentionen
  Vilka vindruvor. Jösses.
  Är tillbaka i Stockholm efter besöket hemma i
  Värmland.
  Nu ska jag o Richard till Dalhalla igen o lyssna
  på Petshop boys.
  På lördag blir det sen Robbie Williams här i Stockholm.
  Sen tillbringar Jennifer o jag några dagar i
  Göteborg. Ska sen jobba extra som Distriktssköterska
  En vecka…kul att se en annan sida av vården.
  Ser så fram mot träffen.
  Ha det gott!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Unni Post author

  Hej Maria
  Vill gärna veta var jag kan köpa dina coola tofsbyxor. Ska till USA snart. Jag är ett nytt fan av dig och det är kul att få se dina snygga kläder och din inredning.
  Bästa hälsningar
  Unni

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *