Småmör :/

Hej!

Det tog en hel dag att flytta igår men nu är det gjort. Vi fick även upp Nicholas madrassbotten från Ikea. Sara och Hanna hade hyrt en flyttfirma som hjälpte till med allt från att ta ner till att sätta upp. Jag älskar deras nya ställe och dom har jättetrevliga grannar. 

Jag och Anna sticker dit på onsdag och hjälper Sara lite eftersom Hanna sticker till Hawaii med Austins familj. 

Killen på kortet som sitter brevid Sara är hennes nya pojkvän Diego. Cool kille med höga ambitioner. Love it!!


Japp så här ser hans madrassbotten ut. Vi slog till med grå madrassomslag och bruna ben i trä. Sedan på med en härlig madrass och gråvit randiga sängkläder också från Ikea. Haha nej detta är ingen reklam men kom igen Ikea är fantastiskt. Vi köpte även en Hemnes 3 lådors byrå i ljusgrått. 

Idag har det varit mest chill. Jag har putsat våra fönster ut mot trädgården och Anna var schysst och gjorde Italian meatballs kokade i arrabiata sås, (lite spicy) i slowcookern.  Man äter dem sen på en fransk baguett med smält mozzarella ost i ugnen. Mums! Visar er imorgon. 

Ha en fin kväll. Maria 

Comments 7
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Härligt att flytten gick bra. Har ni nära till Ikea?
  Ikväll fick jag en 10 liters hink full med kantareller, av yngsta sonen och hans sambo, de hade varit ute i skogen och plockat, tillsammans med hans svärmor. Gissa om jag blev glad Jag älskar kantareller
  Italienska köttbullar i slowcookern lät väldigt gott.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja att flytta tar på krafterna..Men hoppas du fick lite hjälp..Aha nu läste jag att ni hade hjälp av flyttfirma..Fy jag har flyttat många gånger när jag bott i 2a hand pust..Och man märker att man har fler saker än man kan tro hihi 🙂 Saras nya pojkvän ser snäll ut :)Hihi Ikea är toppen och man får mkt för pengarna :)Skönt att ha madrass klart åt Nicho..Snälla och duktigå Anna som fixar mat ♥Ha en fortsatt fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Det är inget fel på Ikea, man får verkligen mycket för pengarna.
  Diego ser trevlig ut och det är bra med höga ambitioner
  Ja att flytta tar på krafterna även om man har flytthjälp. Då var det skönt med en lugn dag
  Karin, vilken lycka med en hink med kantateller Där vi bor är det så torrt så några kantateller finns inte att plocka Det finns lite blåbär men dom smakar surt.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

  • Karin M Post author

   Hej Anki
   Ja det är ju det enda positiva med att vi har haft en solfattig sommar, att det finns gott om både blåbär och kantareller

   Kram från mig,

   Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Härligt att flytten gick fint och att stället är bra. Javisst känns de att flytta, det känns ju i kroppen bara när jag städar…Puuhh Nichos säng ser mycket bra och skön ut…
  Vad skoj att Sara har en ny boyfriend, jag önskar henne all fint med honom

  Kramisar Nettan

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Ikea är toppen att handla på. Finns mycket bra saker där. Är så nyfiken på Saras och Hannas lägenhet. Så snällt av Anna att hjälpa till med uppackningen imorgon. Fin säng ni köpte till Nicho. Saras nya pojkvän ser så trevlig och snäll ut. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Kristina F Post author

  Ikea är ett toppenställe att handla på ! Inte sagt att dyraste stället är bättre:)
  Tur ni fick hjälp med flytten, det är oerhört slitsamt.
  Vi har shoppat en ny husvagnspall idag, med två steg istället för ett. Inte mycket till shopping precis men ett nödvändigt sådant. Blev en storhandling på Citygross också. Söt kille , hoppas han är trevlig och att dem får det fint ihop.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: