This Summer!!

Hej på er allihop! 

Har ni fått chansen att lyssna på Sigrids (Lets Dance) nya sommarlåt This Summer. Hon är så duktig och jag tycker jättemycket om låten. Grattis Sigrid du är både duktig på att dansa och sjunga 🙂 Gå in på Spotify och lyssna!!


Idag blev det verkligen en liten voffedag!! Ja jag vill absolut inte låta mesig men igår tyckte jag att Copper och Molly blev lite lätt undansatta. Jag var så olycklig över Nicholas och Hannas bilolyckor. Det är lite annorlunda här i USA allt händer så snabbt och konsekvenserna sprudlar för det mesta till oro och ännu mera oro. 

Ja i allafall så hade Kamran köpt med sig lite kebab kött och annat gott som man bara vill langa i sig asap (as soon as possible) till båten. Vi njöt med hundarna i solens strålar. Hanna var med oss och sedan kom Nicho och vi stannade till och vi alla gick i land och köpte strutglass. 

Kristina jättetråkigt att du har ont nu när ni kampar. Hoppas att du mår bättre snart. 

Kram Maria 

Comments 8
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Usch, jag tänker på er och extra på Nicho och Hanna, K R A M
  Härlig dag på båten och gott med kebab, vovvarna (Molly & Copper) njöt säkert också
  Ny vecka nya möjligheter

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Usch så hemskt med bilolyckor, tur att de klarade sig .Ni ser ut att ha en underbar och solig dag ute till havs och Molly och Cooper ser också ut att njuta. I dag ser det ut att ska bli en solig dag här hemma så dagen börjar jag med att ta en powerwalk, sedan kanske det bli ett dopp i bubbelpoolen. Ha det gott!
  Kram Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Skönt att alla klarade sig
  Nej jag har inte lyssnat på den låten, får väl höra den på radion antar jag.
  Nu är vi på väg till Skåne för lite semester, skönt.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ja den låten är jättebra, jag har den i min spellista på Spotify. Jag förstår din känsla över barnen, men det vikigaste är att de klarade sig oskadda. Funkar försäkringar lika i USA som här?
  Vilka härliga båtbilder du bjuder oss på
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Tack för din omtanke , jag hoppas också att höften snart blir bättre.
  När det händer ens barn något ja då blir man orolig. Tur i alla fall att dina barn klarade sig från skador.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Nej jag har inte hört Sigrids låt..Måste lyssna på den bums..Ja fy läskigt med olyckorna..Det får en verkligen att bli orolig och funderA..Vilken tur är att det gick bra ♡ Skönt att kunna samlas och ha en lugn dag på båten..Och pyssla lite med söt vovvarna också ♡ Fina foton på er..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria.
  Inte heller jag har hört Sigrids låt, visste inte att hon sjöng, men även jag ska lyssna på den.
  Ikväll ska jag på middag med gamla kollegor, ska bli mysigt.
  Kram Malin T

  Reply

 • Natalie Pil Post author

  Så tråkigt att läsa om bilolyckorna, tack och liv att Nicho och Hanna är ok men så jobbigt ändå.
  Kul att ni fick en trevlig stund på båten med sötisvovvarna, stor kram ! Natalie

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: