Jag älskar gäster!!!! Man vet aldrig vad man får för blandning när man bjuder in.

Idag hade jag bjudit in Kamrans dotter Leila och hennes man George. De har två barn tillsammans och två vardera från tidigare äktenskap. Idag kom fyra små vänner 🙂

George hade tagit med sig färsk, rå mandel och det var ju gott att prova på. Jag fick ta fram nötknäckaren och hade jag följt Georges rekommendationer så hade jag delat dom med tänderna. Yeah right!!! 


Helt plötsligt har vi fyra småbarn i huset och allt förändras. Det är så roligt! Barn är fantastiska 🙂


Leila är en jätteduktig fru, mamma, dotter, syster till mina barn och vän till mig. 

Här i jacuzzin försöker dom låta som ugglor och det var faktiskt en uggla som nappade och gav ut ett ugglerop. Typ ”håll truten jag sover” 


Vi gjorde all sorts pizza idag och dom var så goda. Jag höll nästan på att glömma ta ett kort på de färdiga pizzorna. 


Här går det undan! Glömde att lägga på färsk basilika på pizzorna men som tur är så stod pizzakryddan från Sverige framme. 


Nicho gör sin egen pepperoni pizza 🙂


Vi spelar lite basketboll och äter dessert. Mycket trevlig eftermiddag må jag säga. Copper och Molly fick nya vänner och är glada för det.

OBS OBS!!!

 Men jag måste vara ärlig att säga att bakom denna pizza dag och förra lördagens pizzadag så ligger det en tyngd i vår familj.

Förra lördagen (pizzadag ) så ringde Nicholas hem och berättade att han varit med i en olycka med hans bil och att den är totaled!! Totalförstörd!!! Vi blev förkrossade men såklart glada att Nicho är ok. 

Idag lördag (pizzadag) ringer Hanna på väg hem ” Jag har precis varit med i en bilolycka” Neeeeeeej!!!! Är du ok? Hanna är ok och det var en 92 årig dam som körde på Hannas bil och gjorde rejäl skada. 

På 1 vecka så har vi haft 2 bilolyckor. Jag och Kamran kommer aldrig mer att göra pizzor i vårt hus på lördagar. Pust och fnys!!! 

Kram Maria 

Comments 7
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att se Leilas barn igen, hur gamla är de nu ? Vilka fina pizzor och mycket skoj med bad o spel o umgås tid. Men Oj, oj, vilken tur att Nicho och Hanna mår bra.
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Oj ja det låter som pizzorna drar olycka med sig för the Montazamis. Tur att barnen är oskadda, det är det allra viktigaste. Materiella ting går att ersätta.
  Pizzorna ser i alla fall väldigt goda ut ! Älslar också peperoni på mina. :))))
  Så kul när man är en stor familj och alla kommer bra överens. Leila verkar vara en fin tjej.
  Idag kommer en av mina bröder och hans tjej hit till mig på campingen. Ett annat par av våra vänner kommer också och campar här brevid.
  Idag gör dock sig höften påmind. På bröllopet för 2 veckor sedan föll jag baklänges så illa att jag fick en muskelbristning i stora höftböjarmuskeln.
  Har svårt att gå för mycket, att vrida benet åt olika håll och att lyfta det uppåt.
  Det lär ta tid innan det läker tror jag.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilken himla tur att både Nicho och Hanna klarade sig oskadda, men fy fasen vad rädd man blir när ens barn är med i olyckor.
  Pizzorna ser supergoda ut, men nästa gång får ni ha pizzaparty på en fredag
  Härligt med huset fullt av barn, jag längtar efter mina barnbarn nu, kommer träffa de två äldsta idag ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Fy va läskigt med bilolyckorna 🙁 men tur att det gick bra ♥
  Jag myser varje gång jag ser bilder på era familje träffar..Ni är så fina mot varann ♥ Ja barn är underbara och det blev säkert mycket bus för Molly och Copper..Haen ffortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  Usch va hemskt med bilolyckorna. Tur att båda två klarade sig utan skador.
  Pizzorna ser jättegoda ut och alla verkar ha kul med lek och spel
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Lena M Post author

  Vilket härligt familjemys, man kan riktigt känna stämningen… njut av värme och bad för här regnar det. Har varit och snabbcampat över helgen med husvagnen och fått lite energi, ibland behöver man lite miljöombyte. Kram till er alla fina!

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria.
  Vilka härliga familjebilder, pizzorna ser fantastiska ut. Ni är så gästvänliga alltid. Förstår att det blir livat i huset med småbarn. Fy vad läskigt med bilolyckorna, svårt att inte bli vidskeplig.
  Hoppas nu att din vecka blir jättebra. Jag är hemma och jobbar medan maken har börjat sin semester och är på vår ö utanför Strömstad med några av barnen.
  Kram Malin T

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: