Nya bordet 


Åh som jag har längtat efter mitt nya stora bord till vår gazebo! Igår kom leveransen äntligen, jag fick specialbeställa eftersom jag ville ha ett större än standardborden så att hela familjen får plats. MEN… vad ser jag??? Det är FEL FÄRG!!!! Åh nej nej tänker jag, det är alldeles för ljust och glänsande jämfört med stolarna. 
Jag sprang genast tillbaka till stället där jag köpte utemöblerna och frågade snällt om det finns någon chans att jag får byta till ett i samma färg som stolarna. 

Som tur är sa de JA!! Jippie så det nya bordet kommer på måndag:) Ibland har man lite extra tur:)

Kul förresten att så många av er gillar mina 3D-bryn! För er som undrade hur länge det sitter i så är det ca 1 år innan man behöver göra en liten touch up. 


Jag har även varit och köpt lite nya poolleksaker eftersom Kamrans dotter Leila kommer med sina barn på lördag. Alltid kul att göra det lite festligt för barnen så de kan hoppa och leka i vattnet:) 

Inorgon är det redan fredag igen och vi ska ha en liten bloggträff på starbucks:) 

Kram Maria 

Comments 6
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Kul med nytt bord, men typiskt med färgen..Tur var ju att det gick att fixa 🙂 Åh så glada barnen kommer att bli för de nya lekorna..Det kommer att bli populärt..Glömde skriva att jag tycker att du fixat fint på bordet också..Smart och fint med korg brickan med blomma och tv dosor på..Så har man dosorna på plats också..Ja dina ögonbryn är så snygga..Oj va nice att de sitter så länge 🙂 Tack för svar 🙂 Trevligt med blogg träff i morgon och härliga Fredag ♥ Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilken osis med bordet, men jättetur att det gick att lösa.
  Vad fint du har gjort uppepå bordet.
  Skoj med lite badgäster, kan tänka mig barnen kommer gilla badleksakerna.
  Vi är kvar hos min mamma, idag har vi ägnat ett par timmar nere i hamnen. Det är en av mina favoritplatser ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Åh vilken tur att du kunde byta bordet, det kommer bli jättesnyggt. Tack för snabbt svar om ögonbrynen, resultatet blev super. Roligt med lite roliga badsaker till barnen, så himla omtänksamt. Ha så kul på träffen imorgon 🙂
  Vi har firat Ebba i går som fyllde 19 år !!! Tårta och paket.
  Stor kram /Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Jag tycker bordet är snyggt i den färg du fick men jag håller med om att det är för ljust i förhållande till stolarna. Vilken tur att du får byta
  Vilka roliga badleksaker, barnen kommer att gilla dom helskarpt
  Idag är det fredag och sista arbetsdagen innan fyra veckors semester tar vid, ska bli skönt. Bara det fina vädret också kunde infinna sig så är allt toppen
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Jag gillar färgen på bordet och tycker de passar ihop. Men schysst att du fick byta och att det fanns inne din färg du ville ha
  Ja idag är det fredag, Yeaahhh!

  Ha en härlig helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Det ser väldigt lika ut på kortet men kanske annorlunda i verkligheten. Tur du får byta !
  Sitter på en thairestaurang ute på Visingsö och tar mig en Chang och god thaimat. Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: