Fikapaus


Happy friday!!

Hoppas ni inte missat tävlingen som pågår på bloggen!! KLICKA HÄR För att komma direkt till tävlingsinlägget, fortfarande finns tid att vara med!!! 

Idag träffade jag och Anna dessa två glada svägerskor som ska åka runt i Kalifornien och även Vegas där de ska möta upp sina män! Vi önskar dem en härlig resa! 

Om någon av er ska resa till Kalifornien och mina trakter får ni gärna höra av er till Anna på anna@mariamontazami.info om ni också har lust att träffa mig:) Det är alltid så kul att träffa andra svenskar och vi har så många träffar som vi hinner med:) 

Hoppas ni har en underbar start på helgen och att sommarvärmen kommer er väg! 

Kram Maria 

Comments 10
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Trevligt när det kommer Svenskar som vill träffas 🙂 Härligt att vara ute och resa..Skulle vara kul att resa dit nån gång..Jodå isf hojtar jag allt till 😉 Idag har det varit lite varmt här på kvällen..får se vad resten av helgen bjuder på för väder..Ha en fim fredag och tack för fin tävling i förra inlägget. .Hälsa familjen och söt vovvarna kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jag lovar att höra av mig om jag skulle komma till Kalifornien någon gång
  Äntligen har vi fått lite sommar här, har varit två jättesköna dagar nu. Hoppas vi får bra väder i helgen också, imorgon ska vi på kalas hos våran dotter, hon fyller 27 år den 12:e, och på söndag ska vi på kalas hos min svägerska, hon fyller 50 år idag, men idag är hon på överraskningsresa.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Jeanette Post author

  Hej Maria!
  Skulle så gärna vilja åka ditåt. Har alltid varit en dröm. Får se när det blir av. Just nu har vi semester och är uppe i Lappland ”Kolari” och träffar släkt. Jätte fint här uppe. Har varit här sen barndomen och många släktingar. På söndag bär det av att åka neråt i landet sen till slut komma hem till Torsälla. Borta bra men hemma bäst eller hur brukar man säga.
  Skickar varma hälsningar här från lappland. Kram

  Reply

 • Jeanette Post author

  Har alltid varit en dröm att åka ditåt. Får se när det blir av. Just nu har vi semester och är uppe i Lappland ”Kolari” och träffar släkt. Jätte fint här uppe. Har varit här sen barndomen och många släktingar. På söndag bär det av att åka neråt i landet sen till slut komma hem till Torsälla. Borta bra men hemma bäst eller hur brukar man säga.
  Skickar varma hälsningar här från lappland. Kram

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Nykommen från London, soligt och varmt. Vi hade några härliga dagar tills Reine hamnade på akuten där för att hans knä ”la av”. Så han hade några härliga dagar på hotellet. Nu blir det ev. knäbyte för honom här i Sverige. Ja det var sååå roligt att träffa dig i USA , ett jättefint minne. ❤️
  Ha det fint bästa Maria ! Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Åsa Tesch Post author

  Hej Maria! Jag kom hem från USA för en vecks sedan. Har varit på semester där i en månad. Första veckan såg jag att ni var i Sverige på studentfest. I slutet på vår resa åkte vi till Hollywood och då åkte ni till Hawaii på bröllop. Så det var ingen mening att titta förbi. Vi hade en trevlig tid i USA och hoppas att vi kan komma tillbaka snart igen ☀️

  Reply

 • Alwa Post author

  Hej härliga Maria!
  Du är helt otrolig som också hinner bjuda in svenskar som är på besök i dina trakter! Vi har firat 40-årig bröllopsdag och har planerat in flera resor men ingen åt ditt håll i år. Men kanske nästa år. I så fall ska jag göra av mig. Det vore jättekul att få träffa dig igen!
  Hoppas att du och din familj har en härlig sommar. Just nu är det en helt magisk soluppgång i Bollnäs.
  Kram kram.
  alwa

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria
  Nu har vi haft två varma och fina dagar här hemma så man har passat på att varit ute hela tiden. Jättetrevligt när vi var på semester i Cali och även fick en träff med dig.,ett fint minne. I dag ser det ut att bli något sämre väder,så då passar jag på att måla lite. Ha det gott!!
  Kram Karin Lagergren

  Reply

 • Kristina F Post author

  Nån gång kanske vi tar en tur over there och då vill jag gärna komma förbi. :)))
  Vi är ff i Gränna och semestrar. Igår kom dottern och barnbarnet, så mysigt. Dem åker förvisso hem idag men fick njuta av deras sällskap lite grann i alla fall.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Marita Haglund Post author

  Hej Maria,
  Har redan kontaktat Anna om vår roadtrip som startar i SF och vi beräknar att vara i LA runt 25/7. Vore roligt att träffas och gärna att Camran kan vara med då min man Göran är med på resan. Övriga resenärer är mina döttrar Jessica 31 och Jennifer 23. Båda fyller år på resan samt även jag själv. Vet dock inte var vi är då. Det får bli en överraskning. Jessicas sambo Linda-Marie 32 är också med. Alltså ett gött gäng från Borås och Göteborg. Hoppas vi kan få till en träff. ❤

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: