Sommartävling börjar NU!!

Hallå vänner!

Nu vet jag att många av er strax går på semester, eller kanske är ni redan där?!

När man är ledig så vill man ju vara bekväm men även snygg… Sååååå, vad passar inte bättre att semestra i om inte en Ivy Jumpsuit från Montazami Brand??

Därför tänker jag lotta ut en till en av er!! Kommentera på detta inlägg och skriv varför just DU ska vinna!

Passa även på att kolla in alla andra härliga plagg på www.montazamibrand.com

Kram Maria

Comments 98
 • Angelica Post author

  Åh så snygg! Jag ska föda barn när som helst och det vore så härligt att vinna den jumpsuiten så jag kan få känna mig lite fin efter förlossningen!

  Reply

 • Sara Post author

  Toksnyggt! Är egentligen för feg för att ha jumpsuit, så att vinna en skulle vara ett bra sätt att våga bära en 🙂

  Reply

 • Camilla Freyholtz Post author

  Jag skulle vinna för det skulle göra mig så glad att vinna något så fint. Och att jag kan säga att det är montazamibrand är ett stort plus !!

  Reply

 • Linnéa Post author

  Vilken underbar jumpsuit. Jag älskar bekväma kläder så att känna sig bekväm, snygg och dessutom lyxig i ert plagg hade varit en sommardröm för mig.

  Reply

 • Annelie fransson Post author

  Jag hoppas vinna denna fina outfit
  Jag är lång och lite kraftig så den skulle säkert pryda sin plats
  Hoppas på tur
  Annelie

  Reply

 • Annika Sundell Post author

  Åh vad snygg en sådan skulle jag vilja ha. Tänk att få klä sig i den fast man är 55 år.

  Reply

 • Jenny Post author

  Jag vill jättegärna vinna er fina jumpsuit. Jag äger ingen sån och skulle så gärna vilja ha en. Och förhoppningsvis vara het och snygg framför min man. Kan tänka mig att den är så skön en ljummen sommardag när man är på väg till stranden.
  Massor av kramat
  Jenny

  Reply

 • Malin Weng Post author

  Åh så himla fin, det har ni verkligen gjort bra Maria, Sarah och Hanna! Kul med familjer företag. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den fina jumpsuit som skulle passa perfekt ny i början av min graviditet när byxorna börjar kännas lite trånga. Vill bara ha på mig lösa sköna kläder och denna ser så himla härlig ut. Håller båda tummarna!!

  Reply

 • Camilla Post author

  Jättesnygg, hade varit perfekt att använda under min sista vecka här i Dana Point

  Reply

 • Yvonne Berger Post author

  Den skulle passa perfekt till min special needs dotter. Den blir lätt att leverera då vi just nu vistas i Dana Point .

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Nykommen hem från London och ser detta !!
  Wow vad kul! Jag är självklart med och tävlar .
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Jessica Post author

  Hej Maria,
  Det vore fantastiskt att kunna vinna och ge bort i gåva till en riktig ängel, Mari, som alltid tar sig tid att hjärtligt hjälpa och stötta. Hon skulle se så fin ut i er fina jumpsuit <3

  Reply

 • Jeanette L Post author

  Hej Maria

  Eftersom jag inte har råd att ”semestra” på min semester så sitter jag här och funderar på hur livet skulle bli lättare och gladare med en jumpsuit som jag kan strossa med här hemma på min semester

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Snygg! Den skulle jag gärna vilja ha. Då kan jag ha den när jag går hemma och myser på kvällarna
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Johanna Post author

  Supersnygg!! Jag skulle ge den här till min starka, begåvade och fantastiska mamma! Bara för att hon är bäst helt enkelt!

  Reply

 • Mamma/mormor Post author

  Jag skulle ge den till min dotter. Jisses vad glad hon skulle bli!

  Reply

 • Anette Wikström Post author

  Vill gärna vinna och kunna överraska min dotter som fullkomligt skulle älska dressen för hon gillar att gosa ner sig i bekväma snygga härliga plagg!!

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Då jag tycker om att gå i sköna och bekväma kläder så vill jag givetvis vara med och tävla om denna dress.
  Kram Karin Lagergren ❤

  Reply

 • lena andersson Post author

  då min dotter fyller år nu i juli, skulle det vara en toppenpresent

  Reply

 • Emelie Andersson Post author

  Så snygg!! Den hade vart perfekt att vinna så jag kan se och känna mig snygg men samtidigt vara bekväm under sommarens lek med barnen!

  Reply

 • Sandra E Post author

  Hej Maria
  Jag älskar mjuka lediga kläder och jag har aldrig haft en jumpsuit så det skulle betyda mycket för mig att få se att jag kan ha en sådan på mig.Den skulle nog bli ett favoritplagg och jag skulle vara stolt över att bära nåt från din och flickornas företag.Fyller dessutom år om några veckor så visst vore det roligt om turen är med mig.
  Kram Sandra E

  Reply

 • Paulina Post author

  Men varför inte just jag då..?
  Love it 🙂

  Reply

 • Eva Petri Post author

  Att vinna en jumpsuit skulle vara toppen, den döljer nog även den ej perfekta kroppen. Skulle nog trivas i detta härliga plagg och kanske få ett o annat ragg.

  Reply

 • Jörel Hellman Post author

  En belöning till mig själv för att jag börjat springa nästan varje dag!!
  /Jörel

  Reply

 • Carola Norrback Post author

  Min dotter skulle bli såå glad om hon fick den fin-fina jumpsuiten! Kram, Carola

  Reply

 • Petra Hurtig Post author

  Otroligt fint! Sommaren i den vore härligt!

  Reply

 • Malin T Post author

  Godmorgon Maria.
  Kul med tävling!
  Jag vill gärna vinna byxdressen eftersom jag aldrig ägt en sådan, men alltid velat ha en.
  Trevlig fredag
  Kram Malin T

  Reply

 • Anne Stenvall Gustafsson Post author

  Har aldrig ägt någon, så det skulle vara så kul att vinna en. Tycker den är så fin och ser så skön ut

  Reply

 • Martina J Post author

  Hej Maria!
  Så snygg!! Skulle verkligen vilja gå med den i sommar och vissa alla mina vänner vilka snygga kläder ni har! Montazami Brand har super fina kläder men inte många av mina vänner som använder så skulle vara kul att överglänsa dom lite 🙂
  Kram Martina J

  Reply

 • Carina Lindström Post author

  Från Hunk till Hollywood
  Så fint
  Skulle älska det
  Jag är med o tävlar

  Reply

 • Monika Holm Post author

  Hej fina Maria!
  Åh så vacker, skulle vara en dröm att få bära denna vackra dress!
  Jag fyller år nu i juli, så det skulle bli en så fin present, jag skulle bli så lycklig för den!
  Och efter många års kämpande med allvarlig sjukdom, skulle det vara så kul, at få t sätta på sig något riktigt snyggt, och att få fira mina framsteg!
  Kram
  Monika

  Reply

 • Johanna Post author

  Men åh vilken söt jumpsuit! Skulle gärna vinna såklart! Skulle passa perfekt att ha på sig i Grekland på semestern i september Jag har inte köpt kläder på så länge efter en lång sjukskrivning. Men nu börjar suget efter nåt nytt och kul komma smygande Ha en fin dag!

  Reply

 • Annkatrin Post author

  Hej Maria.
  Men vad roligt med en ny tävling ! Jag vill gärna vara med och tävla.. har aldrig ägt en jumpsuit, och denna var ju helt underbar ! Så nu hoppas jag att jag har tur och vinner.. då skulle jag känna mig så fin hela sommaren !!! Mvh.

  Reply

 • Jenny Post author

  Ojoj, vilken snygg jumpsuit! Jag älskar playsuits/jumpsuits eftersom de är så enkla att ta på sig och styla! Mindre kul är det när man ska besöka toaletten haha men det är ju värt det! Jag skulle jättegärna vilja ha denna i min sommargarderob!

  Önskar dig och din familj en trevlig sommar!

  Reply

 • Jeanette Petersson Post author

  Så mysig och snygg jumpsuit. Passar till allt från en shoppingtur på stan till att bara mysa i hemma. Älskar sådana praktiska klädesplagg. Därför skulle jag gärna vilja vinna den. Kram till dig härliga Maria och hela din familj!

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jag vill vara med och tävla även fast den kommer vara alldeles för liten för mig.
  Men för min egen hälsas skull så skulle jag må bra av att gå ner i vikt, kanske den snygga och mysiga jumpsuiten kan vara den perfekta sporren för mig att göra det.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Helle Post author

  Roligt med tävling!
  Åhh vill verkligen vinna denna jumpsuit, passar
  både som finare hemmaplan och coolt cityplagg. Och efter en dag på stranden!

  Reply

 • Eva Post author

  Jag vill vinna för att: <3 jag har vid 50+ lyckats gå ner 23kg o kan äntligen klä mig som jag vill 🙂 o jag älskar denna jumpsuit såå fin

  kramiz

  Reply

 • Maria Svangärd Post author

  Idag börjar semestern officiellt här hemma och i nästa vecka drar bilen ner mot Småland där min familj bor. Sköna lediga dagar kräver ju sköna och lediga kläder vilket ju faktiskt en jumpsuit är! Den var såå snygg och jag hade haft på mig den sommaren lång. Bland det bästa med en snygg jumpsuit är ju också att det enda som krävs är något snyggt på fötterna till, så bra att slippa leta överdel, nederdel osv som ska matcha. Jag blir klar för promenad på stan eller dopp i havet på nolltid!

  Reply

 • Klaudija Martinovich Post author

  Hej kära Maria,

  Jag skulle bli superglad om jag vann denna supersnygga jumpsuit. Då jag har både höfter och tuttar så har jag svårt att hitta passande sommarkläder, men denna ser verkligen ut som något som skulle kunna passa mig, så jag är gärna med och tävlar och hoppas så på att jag äntligen vinner. Kan man välja storlek om man skulle vinna? Stora kramar från en som bor i Köping.

  Reply

 • Linda Feldt Post author

  Provade igenom hela min garderob igår efter något fint till sommarens trädgårdsfester, hittade inget….. Så såg jag denna jumpsuit och blev KÄR! Den skulle passa perfekt!! Hoppas så att den kan bli min!

  Reply

 • Johanna Post author

  Hi Maria,
  Never owned a jumpsuit in my life, yes never. This would be a neat surprise for this summer. Perhaps I learn to wear something as cool as this <3

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Jag är ju en riktig mys pysare som älskar mys kläder ♥ Trivs inte så mkt i andra kläder. .Är med i tävlingen så klart 🙂
  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Malin Post author

  Å vilken snygg,har kollat bra länge efter en snygg jumpsuit men ej hitta någon men nu fick även jag upp ögonen. Den hade passat perfekt efter en lång graviditet, dottern kom för 7 veckors sen men kläderna man har är ju inget att hurra för så denna hade blivit en bra start på en ny garderob 🙂

  Reply

 • Monica Post author

  Hej!
  En sådan vill jag vinna. Har födelsedag idag och sitter här och svettas på jobbet och tycker lite synd om mig. Ingen har sagt grattis till mig idag! Så detta hade ju varit en fin present 🙂 Monica

  Reply

 • Tinnie Post author

  Jamen åh vad fin! Jag tycker att jag ska vinna för att jag älskar er jumpsuit och skulle bära den nästan varje dag! Och eftersom Stockholms-sommaren är kall så vore det perfekt att täcka benen!

  Reply

 • Gunilla Post author

  Skulle gärna sitta och mysa i den på jobbet eftersom jag ska jobba 4 veckor till!
  Blir väldigt sen semester för det gick e j ihop sig på arbetet.

  Reply

 • Gunilla Post author

  Så fin den är!
  Skulle passa utmärkt att mysa i på jobbet eftersom jag ska jobba 4 veckor till innan jag kan ta lite semester!

  Reply

 • Malin Post author

  Å vad fin! hade velat vinna för jag gått ner i vikt och hade tyckt denna var skitsnygg på jobbet men passar även på kvällen för en drink med klackar o skinnkavaj! Sexigt casual!

  Är nu klar med min universitetsutbildning o sommarvikarierar nu men man får inte lön förrän efter 6 veckor pga start mitt i månaden 🙁 så ar ej kunnat köpa något kul sommarplagg att njuta av..

  Reply

 • Annika nilsson Post author

  För att jag vill ge den till min underbara dotter Emmy som just idagarna fick sitt diplom från IB och lyckan är fullständig. Som hon har slitit i 3 år!!!

  Reply

 • Laila Post author

  Wow Vad snygg Jumpsuit!!!
  Den kan man ju verkligen ha på sig vid många olika tillfällen.
  En sån skulle jag självklart vilja ha……
  Älskar å ha på mig såna.

  Reply

 • Ingela Persson Post author

  Maria Hej,
  Åhh vad mysigt och skönt det skulle vara att kunna gå och slappa i en sån fin Jumpsuit.Med semester nu efter ogräsrensning skyfflande av grus,grön blöt mossa och annat skräp.Ja Maria vad jag håller mina tummar nu och önskar ibland kan önskningar slå in.Ha det gott Kram Ingela P

  Reply

 • Alexandra Post author

  Jag skulle bli såå glad om jag vann en så fin Jumpsuit! Jag har nyligen tappat 35kg och så gott som hela garderoben har blivit för stor, jag skulle så gärna vilja ”inviga” min nya kropp med en sånt fint plagg! Kram Alexandra

  Reply

 • Camilla Karlsson Post author

  Hade varit perfekt som födelsedags present till min dotter på 17års dagen den 17juli . Hoppas hoppas

  Reply

 • Ramona lindström Post author

  Dö snygg! Skulle gärna vilja ha den på mig nästa månad när jag å en kompis åker till Riga över helgen med båt. Skulle bära den med stolthet

  Reply

 • Cina Post author

  Min fantastiska dotter som snart fyller 25 skulle vara ursnygg i den så självklart så vill jag ha chansen att vinna den till henne. Tack för en bra blogg.

  Reply

 • Louise Mannerfelt Post author

  Jag skulle vilja vinna denna till min fina mamma som fyller 65 nästa helg! Jag tror hon skulle rocka den och känna sig lite ung igen!

  Reply

 • Annelie Grönlind Post author

  Jättesnygg jumpsuit . Skulle bli jätteglad om jag vann . Min dotter fyller år i August , skulle bli en fin present till henne .

  Reply

 • Veronika Post author

  Hej Maria
  Jag skulle bli jätte glad om jag vann en Ivy Jumpsuit. Jag vill vinna en Jumpsuit för att den är så snygg och jag skulle använda den jätte ofta. Jag har ingen Jumpsuit så jag skulle bli jätte glad om jag vann en.
  Kram

  Reply

 • Lillemor Johansson Post author

  Hej Maria!
  Vill gärna vara med o tävla om denna
  härliga jumpsuit. Skulle vara pefekt nu
  när semestern snart börjar.
  Kram Lillemor

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så snygg jumpsuit. Underbar att ha och strosa i på semestern. En fin födelsedagspresent till mig själv. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Kirsi Panteli Post author

  Hej Maria,
  Så snygg jumpsuit som passar så bra till Finlands sommar. Finland firar sitt 100 års jubileum så dom här färjar vitt och blåt passar så bra att fira med Finland.
  Alt gått för dig och hela ditt familje.
  Kirsi

  Reply

 • Therese Post author

  Hej!
  Skulle vara så kul att vinna då jag just nu gärna skulle vilja få känna mig snygg men ändå vara bekväm då jag är hemma med min 2 månader gamla dotter 🙂

  Reply

 • Amanda Stolt Post author

  Hej Maria,

  Gud va kul med en tävling. Jag vill jättegärna vinna denna och den skulle passa perfekt för mig då jag precis förlorat mitt jobb och har en oviss framtid framför mig så får troligtvis en lång semester då denna skulle komma väl till pass och skulle också behlva lite positiva nyheter när det enda man hör nu är hur dålig jag är.

  Super kul att få följa dig och allt du gör. Ha en trevlig helg.

  Kram
  Amanda Stolt

  Reply

 • Tove Post author

  Så fin! Har tur i kärlek, men hoppas på tur denna gång

  Reply

 • Emilia Post author

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna er superhärliga jumpsuit för att jag flyttade in i ett gammalt hus för ett år sedan som jag har renoverat sen dess tillsammans med min pojkvän. Huset behövde all tänkbar renovering och egentligen för mycket jobb för bara två personer. Jag har därför inte haft tid för mig själv vilket har gjort att jag gått upp mycket i vikt och kan inte längre ha på mig mina fina kläder. Att få vinna er fina jumpsuit skulle göra mig jätte glad och jag skulle i alla fall ha ett fint plagg att ta på mig! 😀 Kram från Emilia

  Reply

 • Ingrid Post author

  Så roligt om jag fick vinna detta fina plagg.
  Kram

  Reply

 • Amanda Post author

  Varför vill jag vinna? Jo för att Montazamibrand har sjukt fina kläder! Hade älskat att vinna ett så vackert plagg som jumpsuiten.

  Kram

  Reply

 • Pernilla Post author

  Å, jag skulle så gärna vilja vinna den här jumpsuiten! Inte till mig själv utan till min fina dotter Mina som hjälper mig SÅ mycket med allt möjligt. Hon är världens finaste storasyster till sina 3 mindre syskon och världens finaste jumpsuit skulle passa henne perfekt!
  Kram

  Reply

 • Lena Björkenvik Post author

  En snygg jumpsuit som verkligen representerar Montazami familj snygg klädsam och stilfull en sådan som många drömmer om att ha

  Reply

 • Lena Björkenvik Post author

  En snygg stilfull jumpsuit som reprensenterar Montazamis som många kvinnors dröm är att få bära en sådan

  Reply

 • Malin Post author

  Den är verkligen sååå fin! Jag vill så gärna vinna den! Den skulle vara perfekt för mig i sommar då jag fick mitt första barn i maj och jag inte riktigt kommit tillbaka till min vanliga storlek men ändå vill vara supersnygg och bekväm i sommar!

  Reply

 • Mari.B. Post author

  Supersnygg, jag skulle så gärna vilja vinna den här jumpsuiten, därför jag äger ingen.
  Jag tror att jag skulle känna mig speciellt snygg att ha något annorlunda än bara dem klassiska byxor jag har.
  Skulle vara perfekt nu,när semestern snart börjar.
  Kram – Mari.

  Reply

 • Kristin Post author

  Jeg ønsker å vinne denne fordi jeg har ønsket meg siden i fjor sommer! Den er så fin og jeg hadde blitt SÅ glad at du vil ikke tro det 🙂

  God sommer til dere alle!
  Kristin

  Reply

 • Anni Post author

  Jag vill vinna för att belöna mig själv. Som 50- åring sadlade jag om och började studera. Det var jobbigt att plugga igen men jag fixade det. Slutade skolan för 1 månad sen och är så stolt över mig själv!

  Reply

 • Malin Berggren Post author

  Det skulle kännas så lyxigt att ha ett nytt fräsch plagg att bära till semestern!

  Reply

 • Marie Skoglund Post author

  Har aldrig ens provat detta typ av plagg, men oj så vackert! Ni gör så fina produkter i er firma och inspirerar stort. Ni är vackra och fina på in och utsidan, jag skulle sprida vidare känslan av att bära ert plagg

  Reply

 • Lisa Post author

  Jag skulle vilja vinna för att jag INTE har någon semester, utan jag jobbar hela sommaren. Jag är en 26 årig student som måste tänka igenom alla mina inköp, och den här är ju så snygg. Skulle jag vinna den här jumpsuiten skulle det göra hela min sommar Då skulle det inte spela någon roll att jag fått jobba hela sommaren för då kommer jag kunna vara snygg påväg till- och från jobbet!

  Reply

 • Jessica Rosenberg Post author

  Eftersom jag har många semesterresor inbokade i sommar letar jag efter ett plagg som både är bekvämt under själva flygresan samtidigt som jag kan nära det till höga klackar på kvällen. Denna jumpsuit skulle bli perfekt på alla resor, allt från Gotland till Spanien. Och bäst av allt – jag skulle länna mig STUNNING i den!!

  Reply

 • Kristina F Post author

  Åh nu får jag hålla tummarna för den här hade passat mig perfekt nu när jag är i Gränna en hel månad. Ser så underbart mjuk och skön ut .
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lena M Post author

  Wow, vad lyxigt att få klä sig i denna underbart fina ljuvliga jumpsuit och skrida ut från husvagnen och glassa i solen. Kan se mig själv just nu…. drömmer om en vinst!
  Tack för en härlig blogg!

  Reply

 • Eivor Åkerlind Post author

  Så snygg! Men eftersom jag inte bruka vinna , så gör jag inte det nu heller!!! storlek XL?

  Reply

 • Ewa Post author

  Jag jobbar hela sommaren och är värd lite uppmuntran!

  Reply

 • Jeanette Takamäki Post author

  Åh, vilken mysig och snygg jumpsuit! Den skulle vara det perfekta plagget för en härlig och varm sommardag!
  Tucker att det är svårt att hitta några bra och snygga överdelar/toppar att matcha kjol och jeans med. Med jumpsuiten känner man sig snygg och välklädd på en gång!
  Kram på dig Maria❤

  Reply

 • Heidi Post author

  Hoppas på tur att vinna detta fina plagg då jag sällan handlar till mig själv utan barnen kommer alltid först.

  Reply

 • Kristina Post author

  Gud så fin. Jag tycker att jag ska vinna den för attmin semester snart är slut och den skulle passa mig så bra. Kram

  Reply

 • Jenny Post author

  Helt enkelt för att jag nyss fyllt år (i måndags) och inte har en jumpsuit sedan tidigare…

  Reply

 • Pernilla Dåverstam Post author

  Mamma till tre
  Knappt man hinner mé
  Shoppa till barnen går som en dans
  Shoppa till mamma, man kommer ingenstans
  Svårt att unna mig lite av det fina
  Önskar mig verkligen kläderna dina
  Hoppas på tur en gång för alla
  Så jag får detta snygga linne med bralla

  Reply

 • Madeleine Bruce Post author

  Hej mysiga Maria!
  Jag sitter hemma & ammar en liten två månaders bebis, & känner att jag skulle behöva lite extra lyx, & skulle kunna glida runt i din fina jumpsuit & känna mig super lyxig 🙂
  Kram Madeleine

  Reply

 • Emelie Post author

  Heej Maria!! Det känns som att jag varit gravid i hundra år och nu när barnen är ute är de fokus på att komma i form igen!! Jag har äntligen kunnat börja träna på riktigt och göra mig fin och de skulle vara en dröm att få känna mig snygg i er fina jumpsuit!!

  Kram

  Reply

 • Nina Post author

  Hej Maria, jag provar min lycka och deltar gärna på detta lotteri! Jumpsuit – helt nytt plagg i min garderob i så fall – testar gärna :o)

  Reply

 • Lena Post author

  Hej Maria & Co

  Deltar i utlottningen och hoppas på tur. Semester om en vecka och hade då varit kul att få nya kläder.

  Trevlig sommar
  Kram från soligt Beddingestrand

  Reply

 • Eneli L Post author

  Jag tycker om det jag ser – en lättburen, fin jumpsuit som man kan klä upp eller ner! Skulle lätt bli en sommarfavorit i min garderob!

  Reply

 • Amanda Kharchi Post author

  Jag och min sambo har precis köpt ett stort hus och jag skulle jättegärna vilja vinna jumpsuiten så att jag kan bära den på kvällen när vi sitter ute i vår vackra trädgård med vänner eller när vi sitter i soffan för lite härligt tv-mys!

  Reply

 • Linda Post author

  Tänk att få glida omkring i en supersnygg jumpsuit och se lite härligt lyxig ut Eller lite avslappnat casual !
  Vore en dröm att få vinna och så coolt att få äga ett schysst plagg från Montazami ❤️

  Reply

 • Desiree Post author

  Jag har nyligt fött mitt andra barn under loppet av 2 år och behöver något bekvämt men snyggt. Det här är precis vad jag vill bära i sommar!!

  Reply

 • Lilian Post author

  Hej. Nu ska jag försöka att vinna något på nytt( ingen stor chans). Tycker om att klä mej i myyskläder men min dotter säjer att jag klär mej som en tant( är50 +). Ha de bra.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: