Översättning på dipp-receptet!

image1Hejsan!

Här är en liten festlig bild från bröllopet vi var på i helgen. De hade ett photobooth med kul accessoarer man kunde använda. Kamran sprang för att hämta en annan hatt och missade en bild haha som ni kanske ser längst upp till höger??

Här kommer måtten på svenska till kronärtskocksdippen!!

 

4 dl hackade kronärtskockshjärtan

3 dl frusen tinad spenat

2,3 dl grekisk yoghurt

2,3 dl riven mozarella

0,8 dl riven parmesanost

2 vitlöksklyftor

salt

Hacka upp kronärtskockorna i bitar sedan blanda ihop alla ingredienserna (plus en nypa salt) och in i ugnen 22-25 min men först lägg på lite extra mozzarella ost på toppen. Servera med pain riche bröd.

Kram Maria

Comments 5
  • Dalkullanannanykvist Post author

    HejBästaMaria 🙂
    Vilket roligt minne att kunna spara :)Lite spexiga foton..Häftiga glitter hattar..Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

    Reply

  • Anki Post author

    Ha ha, vilken underbar ide’ med saker som man kan fota sig med Den ide’n tror jag att jag ska ”stjäla”.
    Tack för översättningen, ska jämföra den med originalet.
    Ha en bra dag!
    Kram Anki

    Reply

  • Karin Lagergren Post author

    Hej Maria!
    Ni är så fina i era hattar, kul med lite spex och att man kan bjuda lite på sig själv. I går hade vi fin väder i Dalarna så det blev ett premiär i våran bubbelpool. Tack för receptet,det måste jag prova.
    Ha det gott!!
    Kram Karin Lagergren

    Reply

  • Karin M Post author

    Tack snälla för översättningen av receptet ❤️
    Massor med kramar från mig ❤️

    Reply

  • Kristina F Post author

    Det var en sån rolig photobox på bröllopet vi var på också, du såg nog min bild på Mikaela och hennes man i samma utstyrsel som du och Kamran hade.
    Tack för receptet! Ska provas.
    Kramiz Kristina F

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: