4th of July 

Hallå mina vänner 🙂 

Vilket firande det blev igår. Första gången vi är nere på båten under 4 th of July. Vi visste inte att under hela dagen så pågår det vattenpistolskrig. Näää tänkte jag hur blöt kan man bli! Jag blev helt dyngsur med saltvatten. Fick ta av mig brallorna och hänga dom på tork. 


Jag vet inte om ni har träffat Ali, Kamrans kusin. Han är så söt och ser ut som om han vore i 20-års åldern. Han är 43!!!! 


Vi grillade mina jättegoda hamburgare, och Marie hade gjort en röd potatissallad. Jag träffade även Lottas brorson Viktor och hans fästmö Josefin (osäker på stavning). 


Jag var ganska glad att fyrverkerierna inte var så jättenära oss. Hundar och katter kan ju bli så rädda. Copper och Molly var helt ok. Dom blev ju klappade hela dagen. 

De som jag saknade var mina barn. Ingen av dom var med och firade med oss. Ytterst tråkigt att dom har roligare saker att göra än att spendera dagen med sina roliga, festliga, topchefs i matlagning föräldrar. 

Jag ska gå tillbaka i mitt tidigare inlägg och se om någon behöver översättning på mitt kronärtskocks/spenat recept. Jag vet Karin att du ville ha en översättning. Jag fixar!!!

Kram Maria 

Comments 7
 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Ha ha vilken rolig överraskning med vattenkrig Ni ser ut att ha haft väldigt roligt i alla fall. Fint fyrverkeri tror jag, man ser inte så mycket på bilden
  Här börjar nu äntligen dét bli lite bättre väder och temperaturen börjar närma sig 20 grader. Det finns hopp
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Det låter som ni haft en helt underbar dag. Härligt att dina hamburgare blev goda, trodde inget annat…
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Vilket härligt firande! Haha vattenkrig är roligt, speciellt om det är varmt och skönt ute. Vi var i New York förra 4th of July och fyrverkerierna över Hudson river var magnifika. Förstår att du saknade barnen, det är kul om de väljer att vara med familjen, men fullt förståeligt att de väljer vänner.
  Här är det fint väder idag och dags att gå hem från jobbet.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Malin T

  Reply

 • ida Post author

  Jag har en fråga. Vad jag sett av USA via media så på 4TH of July har ni fyrverkerier i USA men inte på Nyårsafton.
  Finns det verkligen ingen alls som smäller raketer på Nyår i USA ?

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Hihi vattenkrig är ju jätteskoj :)Många fina foton från erat firande..Vilken tur att vovvsingarna inte blev rädda för raketerna..För det är så hemskt när djuren blir så skrämda 🙁 Tråkigt och jag förstår att det kändes tomt efter barnen..Men de har fullt upp med annat i den åldern 🙁 man vet ju själv hur man var då..Kamrans kusin ser yngre ut..Det får jag också alltid höra :)Men jag blir hela 38 år i år 🙂 Haha kan man inte tro..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilket underbart sätt att fira 4th of july på, hihi vattenkrig är skoj
  Jag förstår att det var tomt utan barnen, men skoj också att det var ute på andra trevligheter
  Kan tänka mig dina hamburgare blev riktigt smarriga.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Vilken toppendag ni hade ! Så mysigt.
  Jag har superdåligt wifi här på campingen så hänger inte riktigt med men skriver så fort jag kan. :)))
  Vi hade också en fin 4 July , sol och Gränna.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: