Hawaii :)

Hejsan finaste vänner! 

Oj oj oj gissa om jag har haft en riktigt rejäl klänningsjakt idag. Kamran och jag ska ju åka till Hawaii för att vara gäster på våra vänner Malin och Kents bröllop. Jag tänkte först att försöka var lite sommarfin och elegeant men det finns inga finare klänningar för mig än Malins!!! Jag gav upp efter 5 timmar. Pust och fnys!!! 

Det här var min goda lunch från Nordström Café. Det var couscous med tomater och basilika. Jag fick energi och gissa vart jag gick för att köpa deras bröllopsgåva? 


Jo det blev Tiffany & Co 🙂 en jättevacker bröllopsgåva och sedan en 50-års present till Malin därför att hon fyller ju även 50 år. Jag visar er sedan. De kommer att bli superglada. Kom ihåg att jag alltid köper praktiska presenter. Hur gör ni mina vänner? Praktiskt eller hippiga presenter. 

Nu ska jag försöka komna över jetlagen. 

Ha en fin tisdag 🙂 kram Maria

Comments 9
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Hur gick det med klänningen? Har Malin sytt en ny underbar klänning till dej?
  Ohh så ni är på Hawaii nu Nice, ha så skoj
  Tack jag önskar dej /er detsamma
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Sandra E Post author

  Hej Maria

  Hoppas du hittar en klänning …visst är det konstigt att man aldrig har nåt man tycker är lämpligt när man ska på något.Min man brukar säga att han inte förstår att jag inte har nåt att ta på fast garderoben är full av kläder(fniss)Har varit på en semestertripp utomlands en vecka och nu har jag börjat den efterlängtade semestern.Så nu gäller det att försöka koppla av och inte flänga runt och hinna göra allt som är ogjort här hemma.
  Önskar dig och hela familjen en underbar Midsommar …blir det lite sill och potatis kanske och jordgubbar?Eller är ni på Hawai då ?
  Kram Sandra E

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Visst är det väl typiskt att man inte hittar nåt när man är ute efter det, sen nästa gång så springer man på det direkt.
  Jag tror absolut du kommer vara somrig och fin på bröllopet.
  Jag brukar köpa presenter som jag tror mottagaren kommer gilla, eller har önskat sig. Köper gärna något man har användning av
  Jag undrar också om ni brukar fira midsommar hemma hos fam Montazami?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Oj men hoppas att du hittat en fin klänning nudå..Fy man blir så less på att gå i affärer och leta..Men det är när man inte letar som det ploppar upp allt man vill ha haha :/
  Jag köper nog lite praktiskt i present väg..Mest sånt som behövs..Är nyfiken på vad du köpt för fint och även på klänningen ♥ Underbart att få varq på Hawaii. .Ni får ha det så trevligt och var rädda om er..Själv sitter jag på tåget på väg hem..Tack det samma, ha en fin Tisdag ni med Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Ingela Persson Post author

  Hej hej Maria,
  Ha en underbar resa till Hawaii och du kommer säkert att hitta en snygg klänning till bröllopet.Köper jag något blir det sånt jag vet de vill ha eller borde ha.
  Trevlig Helg till er och fin resa och fest.
  Kramar Ingela P

  Reply

 • Britt Post author

  Hej Maria!
  Vi önskar er en härlig tripp till Hawaii ❤️
  Hälsa Malin o Kent ❤️
  Jättespännande o få se kort sen.
  Stor kram o godnatt härifrån Vajby
  Britt

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Vad roligt att få gå på bröllop i Hawaii !!! Och fira hennes 50 årsdag !!vilken lycka. Älskar o ge och försöker att ha en tanke bakom presenten och hoppas att personen blir glad, alltid roligt om presenten kan användas också.
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Jag köper alltid det som brudparet har på sin lista . Tycker det är supersvårt att hitta på något själv om det inte är någon jag känner väldigt väl. Dina paket blir säkert omtyckta.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: