Husgesynen klar!!

Kära vänner!

Har precis läst era kommentarer och det glädjer mig att ni har det bra. Ni är ute och reser och är tillsammans med släkt och vänner. 

Resan hem gick bra kollade 3 olika filmer. Filmen Manchester by the Sea med Casey Afflec gjorde att jag satt och snyftade ett bra tag utan servett 🙁 Vilken bra film snälla titta på den om ni får ett tillfälle. 

På vägen hem fick vår bilservice som hämtar oss från flygplatsen punktering. Skrämmande för vi var på motorvägen. Kamran ryckte in för han var 2 minuter därifrån. Vilken tur eller hur? 

Nu har jag gått omkring i huset och gjort min traditionella husgesyn efter att jag varit borta. Allt är i sin ordning det var några fläckar på min matta vid kaffebordet så jag antar att Kamran suttit där och ätit sushi och kollat på tv när jag var borta. Fläckarna är nu borta och musiken jag lyssnar på får mig att känna glädjen att leva och vara hemma igen. 

Idag bli det uppackning och sedan sushi middag. Imorgon firar vi farsdag på båten. Det ska bli strålande sol. 

Kram mina bloggvänner. Maria 

Comments 8
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Skönt för dej att vara hemma igen…Ja vilken tur ni hade att kamran var så nära. Då önskar jag er en mysig söndag på båten. Här lyser solen så fint idag och kommer göra imorgon också, härligt!
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Oj vilket flyt att Kamran var så nära er. Inte kul alls att stå där annars.
  Ska se om jag kan kika på den filmen du skrev om…
  Idag har det varit galet varmt eftersom det inte fläktat nåt. Skönt är det ändå och härlig färg har jag fått.
  Imorgon ska vi åka och hämta vår nya markis till husvagnen. Vi ville ha en som var lite längre ;)))
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Anki Post author

  Halloj!
  Ibland ska man ha tur vilket ni hade då Kamran var så nära er
  Filmen du skriver om vet jag inte vilken det är men det tar jag reda på
  Att Kamran suttit och ätit sushi och skapat fläckar på mattan säger ju bara att han har saknat dig
  Här har det varit ganska varmt idag med lite fläktande vind.
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jag blir alltid så glad över att du läser våra kommentarer ❤️
  Vilken tur att Kamran var så nära när ni var på väg hem, så ni kom hem tryggt och säkert.
  Idag har jag och mannen firat 28-årig bröllopsdag ❤️
  Vi har ätit gott och druckit gott och myst ❤️
  Vad gillar du för musik Maria?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja det är fint att vara med familjen, men tidem går så fort..Redan söndag och jag åker på tisdag..Nu på kvällen har jag varit till min vän Maria som är snart 90 år..Men vi har jättekul och jag tycker om henne så ♥Skönt att resan gått bra och vad avkopplande att kolla film..Ska försöka kolla på filmerna..Tack för tips 🙂 Oj vilken tur att Kamran var så nära när ni fick punka..Riktig tur..Vad lyssnar du på för musik då Maria? Musik gör städningen så mkt enklare hihi..Så härligt att kunna fira på båten..Ha en fortsatt fin dag..Jag ska nu sova..Lilla Wilma kanske kommer på besök idag :)) Ha det fint kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Jaanet Post author

  Hi Maria, do you ever visit your husband’s homeland?

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria’
  Härligt att vara hemma och vilken tur att kamran var i närheten !!jobbar idag och längtar ut i solskenet, hoppas att det solen är framme när jag slutar 🙂
  Ha det fint Maria / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • P Post author

  Jag tror att du menar HUSESYN….

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: