Vad i herrans namn! 

Hej på er!

Alltså jag fattar inte varför jag alltid får ont i halsen när jag ska hem till Sverige. Nu är jag lätt sur men var glad imorse när jag skickade en selfie till mamma. Jag skulle visa henne min sköna tröja haha. 

Nej jag stack såklart inte till gymmet. Visste inte igår kväll att en förkylning kan maxa sig så snabbt. Ja nu sitter jag i väntrummet och väntar på att få gå in och träffa min doktor. Inte så roligt väntrum men en fantastiskt duktig doktor. Jag är i goda händer. Det var ju han som sa till mig förra veckan hur frisk och stark jag var plus att jag skulle leva väl över 80 år. Först tänkte vad är det för slags info du ger mig men jag tar väl över 80 🙂

När jag är klar här så blir det äntligen mani/pedi. Jag ska köpa en skvallertidning och bara njuta. 

Kram till er alla! 

Maria 

Comments 12
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Fin tröja :)Åh men vad trist att vara sjuk när man ska åka bort..Hoppas du får hjälp hos doktorn ♥
  Ha det så nice på manikyr..Spännande med skvaller tidning..Ha en fortsatt fin dag och en bamse stor krya på dig kram fr9ån mig ♥♥

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Ja det är konstigt att du alltid får ont i halsen när du ska hit. Du får lura kroppen nästa gång och säga att du ska nån annanstans Hoppas du får hjälp hos doktorn
  Skönt med mani/pedi, ännu bättre med en skvallertidning
  Här skiner solen just nu men molnen är på väg att ta över och det ska bli regn Men efter regn kommer sol, det är bsra frågan om hur länge man ska vänta…..
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja inte är det skoj att bli sjuk när det är dags att resa någonstans…Urk! Bra att du gick till doc så du får medicin med engång, krya på dej. Härligt att du får njuta av mani/pedikyr, jag ser att du fått färg i barret också, snyggt!

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Lars Berglund Post author

  Hej hej fina Maria !
  Vilken otur för dej som blev sjuk när det är dags att åka hemresa 🙁 hoppas blir bra snart .krya på dej ! .förresten fin tröjan du har 🙂
  välkommen till Sverige 🙂

  Kraam Lars

  Reply

 • Natalie Pil Post author

  Hej Maria, man kan verkligen inte tro att du är lite dålig, du ser så fräsch och snygg ut på bilden ! Hoppas du får något som hjälper hos doktorn så att du blir fri från halsont snabbt !
  Kram
  Natalie

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Ånej vad trist att du blev sjuk, men hoppas du fick nåt av doktorn som botar. Jag tipsar ändå att du ska köpa med dig Coldy hem, kanske det finns på apotek hos er också. Den är suveränt bra.
  Idag ska jag hämta yngsta barnbarnet på dagis, få se vad vi hittar på att göra sen. Jag tror jag ska laga till spagetti och köttfärssås till middag, det gillar han.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Nej vad tråkigt med förkylning ;(
  Jag har varit förkyld nu sedan i helgen och jag har inte tid att vara sjuk. Ebba tar studenten och det är ju massor som ska fixats innan. Så det blir Vitsminer, te och ja vad som helst för att hålla bacillerna borta.
  Kram och krya på dig.
  Malin / mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria! Så synd att du blivit sjuk! Nu får vi hoppas att du blir frisk snart. Koppla av med en skön mani och pedi och ladda med energi. Krya på dig! Kram från mig

  Reply

 • Veronica Post author

  Hej. Inte roligt alls med ont i halsen. Här i Sverige finns ju Zyx- och Strepsilstabletter som funkar bra. Frågade i ett tidigare inlägg om recept på din Chicken Piccata? Det såg så gott ut!

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Tråkigt med förkylning, hoppas du blir bättre snart.
  Många krya på dig kramar
  Karin Lagergren

  Reply

 • Pilla Post author

  Kan kanske ha med aircondition att göra på planet….

  Reply

 • Kristina F Post author

  Men visst är det typiskt att du ska bli sjuk när du åker hitåt. Hoppas du känner dig bättre i halsen nu 🙂
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *