Nationaldagen 2017

Tjenix! 

Ja nu köpte jag en väldigt enkel och förhoppningsvis väldigt låg på kalorier suchilåda. Detta blir min middag ikväll. Jag vill ladda upp mig inför vår resa till Sverige så att jag kan njuta av smörgåstårtor, chokladbollar, ostkrokar med mera. 

Det värsta av allt är att jag har börjat få ont i halsen så imorgon innan gymmet sticker jag till mataffären och köper färsk ingefära och massor av citron. Jag har redan småländsk honung hemma. Jag är otroligt disciplinerad när det gäller att hålla mig frisk. Jag kämpar in i det sista för att inte bli sjuk nu när vi kommer och har så viktiga uppdrag på G. 

Hoppas att ni alla får en fin start på Nationaldagen. Kommer aldrig att glömma när jag var på Smaka på Stockholm för några år sedan och hade ett event där jag pratade om mina olika viner. När vi var på väg tillbaka till hotellet så var gatan vi behövde gå över, stängd. I en susande vind som jag önskar gick så långsamt så att jag kunde få mig en riktigt good look kommer hela fantastiska kungafamiljen i häst och vagn. Ahhh vad fina dom är. Jag är ett stort fan och kommer aldrig att glömma alla historier om kungafamiljen min mormor brukade berätta. Hon visste allt om dom, ja bara gott. Min mormor var inte intresserad av något annat. Heja kungafamiljen!!!! 

Njut av dagen!

Kram Maria 

Comments 7
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ohh hoppas du inte blir sjuk, inget skoj när du ska resa mm Ska ni spela in programmet ” Fångarna på Fortet ” ?
  Ja gillar också Kungafamiljen och i år kommer alla från familjen vara med på Skansen
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  Hoppas du klarar dig från att bli sjuk, inte kul ju. Jag är också ett stort fan av kungafamiljen och har alltid varit. Min mamma hade olika bilder uppsatta så precis som du så har det hängt med sen jag var liten.
  Tyvärr är det väl många nu för tiden som hellre ser ett Sverige utan monarki.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Dagen börjar bra med fint väder, solen skiner och det är ganska varmt i luften, 18 grader. Det tackar vi för
  Snyggt nagellack, jag använder bara Opi nagellack, tycker dom är bra.
  Vad som verkar vara inne nu är blommiga långklänningar. Ser det i skylten överallt.
  Ja vad ska ni filma i Frankrike? Fångarna har ni väl redan varit med i en gång, ska ni vara med igen tro?
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Lena M Post author

  Vilken härlig sushi, jag hoppas att den var god. Du får absolut inte träna när du har ont i halsen, kan bli väldigt farligt och du kan få hjärtsäcksinflammation och allt möjligt. Ajabaja!!
  Vill också framföra att du genom din blogg sprider en sådan härlig livsglädje och lust till livet, kärleken och att vi skall vara rädda om varandra och det vi har. Trevlig nationaldag!

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Jag vill tipsa dig om att gå in på närmaste apotek när du kommer till Sverige, och köpa Coldy.
  Coldy är en halsspray som kan ta bort halsont, har det redan fått fäste så kortar den ner sjukdomsförloppet. Här hemma används den vid minsta lilla tecken på halsont. Den är riktigt bra och jag rekommenderar den varmt.
  Men åh vilken lycka att se kungafamiljen, jag gillar också dom, tittar gärna när de är med på tv.
  Krya på dig!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Här skiner solen..Jag håller på att packa det sista..Oj hoppas verkligen inte du blir sjuk :/ Spray för halsen som Karin rekomenderar låter ju bra..Jag gillar kunga familjen jag med..Kungen och drottningen var i Älvdalen förra sommaren och hälsde på och Prinsessan är ju där då och då 🙂 Så skojigt 🙂
  Ha en fortsatt fin dag..Vila och ta det lungt. .Krya på dig..Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Elisabeth Post author

  Maria – det enda som verkligen gör skillnad är … stora doser av ren C vitamin (askorbinsyra), helst pulver som du blandar med vatten och dricker var eller varannan timme. Du kommer bli frisk inom några timmar. Det kan jag lova dig!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: