Packning börjar nu :)

Halloj mina vänner 🙂

Nu börjar jag med att packa min första resväska. Jag tänker klänningar får faktiskt bli prio på denna resa. Det blir ju student, filmning i Frankrike och sedan filmning i Stockholm. Jag tar med mig några coola jeans också. Jag pratade precis med min syster och det kommer att bli regn i Malmö under hela min vistelse där (3 dagar). Tur att det finns paraply. 

Nicholas har i allafall landat tryggt och säkert. 


Vet inte om jag visat er min nya färgfavorit på mitt nagellack. Färgen heter Bubble Bath och det är OPI. Jag kan verkligen rekommendera det. 

Vad är poppis hemma i Sverige just nu? Färger på kläder osv. Känner jag svenskarna rätt så är det väl vitt som gäller på det mesta haha. 

Kram Maria

Comments 6
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Skönt att Nichos resa har gått bra. Yngsta sonen med familj ska bila hem från Göteborg i morgon, är nog mkt trafik då, många som ska hem efter ledigheten.
  Vilket snyggt nagellack
  Jag är inte rätt att svara på färger och trender, men jag gillar ju rosa
  Nyfiken på vad alla kändisar ska spela in i Frankrike, kan det vara fångarna på fortet?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Jag har också packat idag :)Du har så fina kuddar i sängen..Underbart fina..Så skönt att Nichos resa har gått bra ♥Så mkt skoj ni ska göra..Oh spännande,jag undrar vad ni ska filma för nåt kul? 🙂 Hur länge stannar ni? Blir det att fira midsommar här tro? 😉 Jättefint nagellack Maria 🙂 Ja det är nog mkt vitt när det är sommar..Du har ju alltid så fina kläder,så du behöver nog inte oroa dig för det 🙂 Ha en fin dag Kraam AnnaN 🙂 ♥♥

  Reply

 • Jenny Post author

  När det gäller hårfärg så är i alla fall klara färger väldigt poppis just nu. Både rosa, grönt, blått och lila 😀

  Reply

 • Kristina F Post author

  Vad är det för trevlig inspelning i Frankrike månntro ? Fångarna?
  Vitt är alltid inne men vet även att gult är väldigt hett i år ! Lacket var snyggt ! Fick ett jättefint rosa av min dotter häromdagen. Det kommer användas flitigt i sommar.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Eva Post author

  Nu blev jag sugen på den färgen 🙂 skall du till Malmö! bor din syster kvar i Västra hamnen? nästan granne med mig såfall 🙂 kanske får jag syn på dig, har ju sett din mamma o bror innan här 🙂 kram

  Reply

 • Anni Post author

  Vitt?? Svenskarna använder alltid svart

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *