Tofflor för utomhus 

Hej igen 🙂

Här ser ni mina tofflor som jag tog på mig och gjorde mina ärenden. Supersköna! Det är liksom en badsko stil fast lite uppdaterad. Senaste modet i California. Zooma inte in på tårna för jag är lite överskriden några dagar för pedikyr eftersom jag väntar tills vi ska åka på onsdag nästa vecka. 

Ja Lisbeth och Göran det är Cecilia som satt och hade middag med oss. 

Kram Maria 

Comments 8
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad fina de är och ser sköna ut och fluffiga… Välkommen på torsdag,
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Jättefina 😉 ser jättesköna ut också.
  Ta med dig solen nu när ni kommer, den fattas oss..
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilka härliga tofflor, de ser jättesköna ut, såna har jag inte sett i Sverige, än
  Skönt att få naglarna fixade, jag gjorde mina förra veckan, men igår slog jag loss en bit i tumnagel, ska höra mig för om det går att fixa till.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Åhh vilka fluffiga tofflor, ser så sköna ut !
  Mina tånaglar är röda nu men skulle behöva få sig en ny lackning så de håller sig fina.
  Vi har det härligt här i vår husvagn (såg du säkert på ( insta ) . Har varit inne på äventyrsbadet i Örebro och idag tar vi en tur till Wadköping, den gamla stadsdelen av Örebro.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ett par bekväma tofflor är ett måste..Så fina..Nu ska jag göra mig iordning för att gå och köpa lite student prylar. .Ska göra en egen liten skylt till brorsan tänkte jag 🙂 Kul :)) Ha en fortsatt fin dag och hälsa familjen och söt vovvarna Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Dessa skor som du visar på bilden har jag provat här om dagen. Dom var både sköna och tuffa och dom fanns i olika färger. Jag köpte då ett par mycket snygga och tuffa höga slip-in skor, det jag var ute för att köpa. Snart är det dax att resa iväg för att gå på studentfirande. Ska bli så kul. Kommer ihåg när jag själv tog studenten. Önskar dig en fortsatt fin helg. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Anki Post author

  Hej!
  Dom där tofflorna ser väldigt sköna ut. Har inte sett dom här men dom finns tydligen eftersom Rose-Marie har provat dom.
  Har just kommit hem från en sejour i glasriket. Mycket glas blev det 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Mycket fina tofflor. Jag gjorde pedikyr igår inför vår kryssning till Riga. Nu är båten snart iland, och vi ska kliva av och gå på sightseeing.
  Jag slog på stort och köpte 2 klänningar här på båten, en rosa spetsklänning och en blommig guessklänning.
  Sonen tar studenten om en vecka så nu har jag outfiten klar.
  Ha en trevlig resa till Sverige
  Kram Malin T

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: