Dagens outfit 

 

Hej Vänner!

 

TUSEN TACK för alla era kommentarer och önskemål från förra inlägget! Det uppskattas stort!

Idag kör jag en liten Outfit of the day / Dagens outfit som består av glittriga vita sandaler med block-klack, en vit top med färgglatt mönster och ett matchande tasselhalsband såklart! Älskar att ha utsvängda jeans, man känner sig så kvinnlig och lite hipp:)

Här nedan kommer en liten hälsning till alla er som är i Stockholmskrokarna från och med idag till den 6:e Juni! Smaka på Stockholm pågår just nu och ni som saknar tofsarna som förut kom med mina viner har chansen att få 4st om ni går till mitt tält. Tyvärr har jag inte möjlighet att vara där i år, men jag skickar en BAMSEKRAM till alla er som är där och kommer till tältet!

Kram Maria

[su_youtube url=”https://youtu.be/1a8wylI7xuA” height=”1200″]KLICKA HÄR FÖR HÄLSNING!![/su_youtube]

Comments 8
 • else elisabeth tveiterå Post author

  Nydelig deg. Hilsen fra der jeg befinner meg i mitt andre hjem. Ønsker deg og din fam. en fortsatt fin kveld.

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Åh vad du ser härligt flowerpowersnygg ut !
  Jag kan dessvärre inte ha utsvängda byxor alls. Har så korta ben så på mig ser det heltokigt ut.
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Tack Maria !! Snygg outfit 🙂 tycker också om utsvängda jeans. Bamsekram till dig och välkommen tillbaka nästa vecka till Stockholm. Vad snällt med tofsarna, jättegulligt.
  Stor Kraaam från mig.
  Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Snygg outfit, lite flower power över den
  Ska försöka ta mig in till stan och se om jag kan få några tofsar.
  Idag sticker vi till Oskarshamn över helgen. Ska bli kul att besöka glasriket igen, det var ett tag sen. Kan bli dyrt
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Snygg outfit, passar dej så Nice! Bamsekram sänder jag tillbaka dej. Ha en jätte fin helg
  Jag är nu tillbaka (igår)Stockholm efter min varma sköna semester på Rhodos. Jag arbetar några timmar idag går igenom lite mejl och post m.m som kommit
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Supersnygga byxor, du ser mycket yngre ut i din outfit.
  Vad synd att du inte kan vara i tältet!
  Jag åker med barnen till Riga på söndag.
  Ha en fin fredag när din dag börjar.
  kram Malin T

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vilken härligt lite flower-power outfit du har. Du passar så bra i utsvängda byxor, tyvärr gör inte jag det.
  Aha är det matfestival i Sthlm, mysigt
  Ha en fin helg!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Du är jättefin..Älskar utsvängda byxor jag med 🙂 Så fint du har satt upp håret..I år hinner jag inte på smaka på Stockholm..Jag håller på att fixa inför Dala resan och jag åker senast Onsdag tror jag..Men önskar de som åker dit många tofsar hihi..Hur länge kommer ni att stanna i stan ? 🙂 Ha en fin Fredag stor kraam AnnaN ♥♥

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *