Happy friday!!!

Nu är det redan fredag igen och vi har faktiskt en långhelg här också! Måndag är vi lediga för Memorial Day:) Så nu blir det båt för hela slanten!

Väskan jag har på bilden tyckte mamma var så fin så hon ska faktiskt få den när jag kommer till sverige. Har ni några planer för mors dag?

Jag och Anna ska sticka ner till båten nu för att städa upp lite och förbereda! Vi tar med en god sallad till lunch! Härligt med sol!

Hoppas ni har en fin fredag!

Kram Maria 

Comments 7
 • Anki Post author

  Halloj!
  Fredagen har varit alldeles utmärkt. Befinner mig i ett soligt Lybeck och har ätit och druckit gott. I morrn är det shopping som gäller, sen bär det hemåt på söndag.
  Hoppas ni får fina dagar i båten
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Happy friday till dig med
  Nope, inga planer här för mors dag, men jag kommer ringa till min mamma och gratulera henne. Har skickat ett fint kort också.
  Hoppas ni får en skön helg på båten, här regnar det just nu. Ligger här och har balkongen lite öppen, det luktar sommar ute.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja Happy Friday igen 🙂 Haha ser att söta Molly lägger en pose på fotot också :)) Fredagen har varit toppen hittills..Ska försöka lägga mig tidigare,för imorgon är det en stor marknad här som de har årligen..Ska bli skoj..
  Väskan är så fin,då blir mamma glad 🙂 Jag ringer min mam på morsdag och skriver nåt fint på fb,eftersom hon bor ju en bit bort..Härliga planer att åka ut med båten,hoppas ni får soligt och fint..Ha en fortsatt fin fredag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria.
  Hälsningar från ett jättehärligt London med 26 grader och sol! Jag är här med min dotter, hennes bästis och bästisens mamma. Shopping är det vi ägnat mest tid åt, 4 tjejer i London, vad annat kan man räkna med.
  Imorgon blir det musikal.
  Hoppas er helg blir fantastisk!
  Kram Malin T

  Reply

 • Lotta Andersson Post author

  Vi har haft en underbar dag med solsken,så blev en bra dag med marknad i bygden. Imorgon ska jag lapa lite sol till min värkande kropp. Skulle bli varmt och soligt imorgon. Kram Lotta Andersson

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Jättesnygg väskan 🙂 skönt att ni är lediga och att solen skiner hos er också. För här har solen skinit nästan hela dagen. Ha en fin helg. Stor kram/ Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  Väskan är snygg, då blir mamma glad !
  Härligt när man kan ge bort lite då och då. Min brorsdotter på 12 fick en Mikael Kors väska av mig häromdagen och hon blev så glad. Hon kommer vårda den som en bebis. Är hennes andra redan. Blir en liten märkesdiva ;))))
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *