Häng med Nicho

Det är så kul nu när Nicho är hemma på sommarlov. Han springer runt med sina kompisar och idag har de hittat Kamrans julklapp som är en drone som de flyger runt med. De kopplade in mobilen i kontrollen så kan de se exakt vad dronen ser. Jättekul säger han! Man undrar ju kanske vad de spionerar på haha.

Lilla Molly som smälter in i kuddarna som vanligt, jag tror det är hennes favoritplats. Älskar att hon är så liten och fluffig. 

Kram Maria 

Comments 11
 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Förstår att det är härligt att ha Nicho hemma 🙂 lilla molly är så himla fin och ”fluffig”. Vi har precis kommit hem från ebbas studentmiddag, tänk om 14 dagar tar hon studenten .. Superhärligt .
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Jeanette Nyman Post author

  Hej Maria

  Vad trevligt att din son är hemma är säkert jätte trevligt. Jag har inte skrivit på ett tag det har varit fullt upp med allt.

  Vad söt Molly är på den fina kudden.

  En trevlig helg från mig.
  Jeanette

  Reply

 • Anita Post author

  Så trevligt när man får rå om sina barn lite. Förstår det blir lite mer liv i huset, när de har kompisar hemma. Det kan man sakna när barnen inte bor hemma längre när de hade kompisar hemma. Ha nu en trevlig helg!

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Va lång han har blivit Han har växt om dig nu Det är roligt när barnen kommer hem, det blir nästan som när dom bodde hemma.
  Tur att Molly har svarta ögon, annars skulle man inte se henne i kudden
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • ingrid hindgren Post author

  Hej Maria!! vilka underbara bilder, så mysigt att ni får ha er son hemma nu, ja jag har själv 2 pojkar men de är äldre en på 29år o en på 32år, Jag har dessutom fått ett barnbarn till en liten flicka hon är 1år o 2mån, det är helt underbart att ha fått bli farmor, vi hörs. Önskar er en trevlig helg. Kram

  Reply

 • Lena M Post author

  Så lång och stilig han har blivit, ”lille” Nicho! Längst i familjen nu väl? Visst är det härligt att få rå om dom små liven då och då. Just nu är jag i en fas där en efter en börjar troppa av, och flytta till eget. Härlig känsla det också, när man ser att dom är trygg, jordade och självständiga!

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Visst är det roligt att ha barnen hemma, så jag förstår att du trivs.
  Här tror jag det blev förbjudet att flyga med drönare.
  Idag är jag lite trött, det blev sent igår (natt) när vi spelade sällskapsspel med våra vänner. Det är det värt, för det var roligt.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Härligt att Nicholas har sommarlov och han o hans vänner är hos er
  Ja sötnosen Molly har hittat sin plats, mysigt o mjukt
  Ha en härlig helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Skönt med sommarlov och kul att ha ungdomarna hemma då det blir lite mer fart och fläkt i hemmet. Här i Sverige tror jag att det är förbud med drönare men de har nog väldigt kul Nicho och kompisarna. Molly är så söt.Ha det gott.
  Kram Karin Lagergren

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Så kul att Nicho har fått sommarlov..Då blir det lite mer liv och rörelse..Oj så kul,visst är det en drönare?Hihi ja den kan man se mycket med 😉 Åh söta Molly ♥ Det ser ut som hon ligger på ett mjukt moln..De är tokiga i fluff kuddar..Mina missar också 🙂 Fin klänning du har 🙂 Ha en fin dag kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Kristina F Post author

  Sommarlov ! Minns den där känslan när man stod där och det var sista dagen… ibland önskar man att man fick återskapa ett ögonblick av det där.
  En drönare är skojig , man ser mycket. Förra året minns du kanske att jag berättade om min uppfödares ena hund som var försvunnen i en vecka i skogen ? Det var ju vinter och kallt och då i sökandet efter hennes användes en drönare. Den visade bilder i efterhand på henne på vissa ställen. Så nog kan den vara till nytta också.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *