Sommar :)

Vill bara skicka en hälsning från havet. Nu ska jag lära mig att köra Swedish Fish båten. Fortsättning följer!!

Kram Maria 

Comments 3
 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Underbar morsdags firade på båten, kul när hela familjen är samlade. Önskar dig lycka till med att köra båten. Så roligt att Nicho och kompisen kommer till Sverige och att du och Hanna också kommer hit. Nyfiken på vad du ska spela in. Så roligt att ni ska på studentfirande. Vi ska också på student firande. Min kusins flicka ska ta studenten, ska bli så kul. Här har vi haft regn idag och + 18 c.. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Det ser ut som ni har haft en riktigt mysig Mors Dag i båten, men det ser också ut som ni har lite kallt?
  Härligt att alla barnen hade möjlighet att fira dig.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F Post author

  You go girl !
  Jag lärde mig köra vår förra båt också, det är ju lite speciellt men kul !
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: