Event-time!

image1

 

Nu ska jag och Sara iväg på ett litet event på South Coast Plaza! Alltid kul att komma iväg och se nyheterna och kanske även få en kul liten goodiebag? Jag har på mig ”Maria-halsbandet” från Montazami Brand som passar till nästan allt! Det är så lättburet och glimmar så långt ögon når och eftersom vi alla är så förälskade i det så tänkte vi att vi skulle lotta ut ett till en av er! Tävling kommer imorgon så håll utkik! KLICKA HÄR för att komma direkt till sidan för Maria-halsbandet och KLICKA HÄR för att komma direkt till Montazami Brand!

Kram Maria

 

Comments 4
 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så fint klädd du är. Gillar verkligen Maria halsbandet, är så snyggt. Valentino skorna är så snygga till det du har på dig. Du är alltid så snyggt klädd och fin i håret. Kul att gå på Event. Brukar alltid få en goodiebag med hem. Kul att Sara följer med. Ikväll har vi varit på kalas och festat lite. Toppen kul med tävling. Hoppas förstås på vinst. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Jag önskar dig och Sara så trevligt på eventet och hoppas att ni får massor med goodiebags 😉 Ni är magiskt fina 🙂 Oj så finT Maria halsbandet är !! Kul med tävling..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vad fina ni är, vad roligt att gå på event.
  Superskoj med tävlingen, Maria-halsbandet är så himla snyggt. Kommer hålla utkik.
  Massor med kramar från mig ❤

  Reply

 • Kristina F Post author

  Skorna dina är döläckra !! Åhh vad jag skulle vilja ha såna:)))
  Vi har dessvärre kallt här så jag skulle nog frysa om tårna nu om jag hade de. Idag blir det stövlar på.
  Tävling är alltid kul ! Det där halsbandet är ju så fint och passar till allt. Både vardag och fest.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *