Pimpat kylskåp 

Hej mina vänner! 

Nu speciellt när det gått runt så mycket förkylningar så passar jag på att rensa kylskåpet och göra det riktigt fint och fyller på med nyttigheter. Frukt och grönt så långt ögat når!

Vad har ni alltid i kylskåpet som är friskt och nyttigt att snacksa på?

Kram Maria 

Comments 9
 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Vad fint och fräscht i ert kylskåp.
  Ja vad har jag i vårt som är gott och nyttigt? Jo ägg, alltid mkt ägg, brukar också göra äggmuffins de är gott och nyttigt. Morötter har jag också, det är också gott att knapra på.
  Sen dricker jag vatten, men det vill jag inte ha så kallt.
  Nu låter jag väldigt sund och nyttig, men det slinker ner väldigt mkt onyttigt också
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Så festligt jag har också fixat kylskåpet idag 🙂 Frukt och grönt innehåller ju massor med bra vitaminer..Åh så mycket gott du har inhandlat..mums..Älskar ju allt sånt där och försöker handla så mycket jag kan..Men nåt som alltid finns hemma här är morötter,som jag kan äta hur mkt som helst utav..Går alltid omkring med en morot i munnen haha :)) Annars finns alltid äpple,hallon och bananer för det äter jag till gröten på morgonen..Vilket stort och fint kylskåp du har..Fint med tallrikar att ha citroner på mm.
  Min dröm att kunna ha så mkt gott hemma en dag 🙂
  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så mycket gott du har i ditt kylskåp. Här har vi alltid olika sorters grönsaker tomater, morötter, sallad, persilja, dill m.m. även olika sorters lökar. Har också alltid mycket frukt hemma. För här gillar vi grönsaker och frukt. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Elisabeth Post author

  Hej Maria!
  Ett viktigt tips om hur du förvarar dina frukt och grönsaker. Citron skall förvaras i en plastpåse, förseglad då håller den sig fräsch länge, samma sak med lime.

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Vilket fräscht kylskåp! Så där ska man naturligtvis ha det
  Jag har alltid grönsaker i kylskåpet. Vi äter helst en sallad till kött eller fisk i stället för potatis, ris eller pasta.
  Frukt finns hemma ganska ofta
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Kristina F Post author

  Vet du vad Maria ?
  Det var det trevligaste kylskåp jag sett inuti. Nu blev jag superimponerad av att göra likadant med de fina gröna skålarna.
  Det ser så fräscht ut !!!
  Jag har alltid lök i olika sorter, granatäpple , tomat och gurka.
  Sen såklart annat också men mer efter behov:)
  Kan tänka mig att ni har strykande åtgång på era då ni ofta är många som äter. Här blir det bara P och jag.
  Nu ska jag till dottern och barnbarnet på fika och sen ska jag till gymmet för första gången på jättelänge. Får hoppas att det funkar lite grann i alla fall, att kroppen klarar av det.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !!
  Åh vilket fylld kylskåp med en massa gott. Då känner man sig ”rik”. Älskar frukt, kvarg som alltid finns i våran kyl och bubbelvatten. Idag var jag på ett spännande möte som jag vart jätteglad för att få göra i höst. Lite nervöst men roligt. Berättar om vi ses i sommar 🙂
  Stor kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Katja Post author

  Snyggt! Men tomater ska man inte förvara i kylskåpet …

  Reply

 • Klaudija Martinovich Post author

  Ja du kära Maria. Jag tror inte att jag har något som är nyttigt i mitt kylskåp. Jag är urdålig på att frukt och grönsaker. Äter inte något av detta om jag ska vara ärlig. Frukt kan jag inte äta alls då jag får sur mage av allt och grönsaker tycker jag är äckligt.

  Kramar

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *