Hanna i Bella-kjolen

img_2781

 

Finaste Hanna i Bella-kjolen från Montazami Brand . Jag tycker verkligen att det är så kul att se mina döttrar modella, och ännu roligare är det ju såklart när de har på sig plagg från vår egen kollektion. Bella-kjolen som verkligen är en favorit hos både döttrarna och Anna assistent kan ni hitta HÄRimg_2777

 

Hanna har även på sig vår Moonlight Choker som hittas HÄR!

Kjolen är lite hög i midjan och har en vacker slits upp till knät i mitten fram, och är liiite längre där bak så att man riktigt kan glänsa när man skrider fram 🙂

 

img_2768Jag kan verkligen tipsa om den för både fester och bröllop i vår och sommar!

Kram Maria

 

Comments 7
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Oj sicken fin kjol och modell..Men tycker att ni alla i hela familjen ser ut som modeller 🙂
  Ja nu är det dags att handla lite nya sommar kläder, fast det stod att det skulle komma mer snö, så jag kanske väntar nån dag till 😉 Ha en fortsatt fin dag och hälsa familjen och söt vovvarna kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Karin M Post author

  Hej Maria!
  Kjolen är så himla snygg, jag säger som Anna N, ni ser ut som modeller alla allihopa, ni är så fina ❤️
  Jag är lite nyfiken, filmar ni alla vardagar och har lediga helger, eller kan det variera lite?
  Idag har vi haft betydligt kallare här, så idag blev det ingen solstol för mig.
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤❤❤

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Så snygg !!! Passar till många tillfällen.
  Ha det fint / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Aleksandra Post author

  Hej Maria!
  Kjolen är jättefin, tittade på den i några dagar nu☺ Det som jag lite osäker på är om jag kan ha den för att jag är 165 lång och klackar som jag har på mina skor är max 7-8cm.
  Alltid trevligt att följa din blogg. Ni är så fina hela familjen!
  Vänliga hälsningar /
  Aleksandra

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Ja den där kjolen är verkligen snygg. Men jag har samma fundering som Aleksandra, kan jag ha den? Jag är visserligen några centimeter längre (171) men klackar har jag lika höga. Man kan ju naturligtvis lägga upp den men jag skulle vilja slippa det
  Håller med alla andra, ni är snygga modeller alihop
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Kjolen är jätte fin och sitter super på Hanna. Det är så skoj att se när ni visar vad ni har er shop
  Nu under förmiddagen är jag på utbildning, så jag är lite extra tidigt på jobbet, så jag hinner arbeta lite innan
  Jag såg att din bror Christian fyllde år igår, Grattis till honom
  Ha en bra onsdag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F Post author

  En helt fantastisk kjol, Hanna bär verkligen upp den. Är lite sugen på att beställa den. Kanske passar bra till bröllopet vi ska på i juli. Jag har ju turen som har en mamma som varit sömmerska så hon fixar enkelt längden om det behövs. Jag är ju också kort, 162.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *