Anna’s goda ägg :)

Tjenix på er alla :) 

Jag är så glad att få spendera lite rolig tid med Anna och hennes exklusiva hönor. Jag döpte denna skönhet till ”sideburn”

Imorgon bitti blir det en liten enkel omelett för mig och Kamran. 


Gullisar idag!! Vi filmade hela dagen och pratade om att vara boss och arbetsgivare åt Anna och mina äldsta barn Sara och Hanna. 

Jag undrar verkligen vad jag fick för betyg. 

Kära vänner jag har inte gjort något konstigt ingrepp med mitt ansikte. Jag har försökt att förfriska mig själv genom att höja upp mina ögonbryn för att se refreshed och vaken ut :) kanske ett misstag. Mina egna barn säger crazy eyes!!! Jag har lagt på en kajalpenna lite högre upp på ögonbrynen men som jag förstår kan vara ett misstag :/ Lätt att fixa!! Argh argh!! 

Kram Maria 

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 7
 • Anki

  God morgon!
  Härligt med färska ägg direkt från hönan
  Tjejerna har nog givit dig ett bra betyg som boss
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilken underbar fin bild på er när ni sitter i gräset. Härligt att du har fått ägg från Anna, berätta gärna hur omeletten blev och smakade…Har Anna & Clinton flyttat in i sitt hus nu? Ja tror att du får högt betyg som boss….
  Ha en bra dag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria ‘
  Vilken söt höna och vilken lyx med färska ägg.
  Tror du får höga poäng som boss. 😉 Tror att du leder både med hjärtat och sinnet. Stor kram /Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin (Kajsa)

  Hej Maria!
  Har Anna och Clinton flyttat in i sitt hus nu? Det kanske rent av är i Annas kök de står?
  Mysigt med höns och färska ägg, det är så fina ägg.
  Maria, jag tror du fick högsta betyg ❤
  Massor med kramar från mig ❤❤❤

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria :)
  Vilken fin höna :) Hon ser klok och snäll ut..Och så lugn..Lyllos dig..Har aldrig hållt i en höna :) Jättefina foton på er alla..Vore kul att få se foton ifrån Annas hus :) Jag tror att du får högsta betyg som boss :) Ha en fin dag kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Kristina Fransson

  Vem skulle kunna annat än att ge dig högsta betyg ? Du är garanterat en toppenmorsa och boss:)
  Mysigt med hönorna, dt är nåt speciellt med nyvärpta ägg minsann.
  Idag har jag haft möte med min chef, pratade om framtiden mm. Känns så där när jag inte kan påverka hur jag mår. Dessa jädra sjukdomar. :(
  I eftermiddag är jag bjuden på fika till brorsan och hans barn. Det piggar upp. Tindra bakar så otroligt goda saker som jag får smaka på.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Anne

  Det ar vall ok om man gor botox och aven annat men tycker att det ar lojligt att inte ‘own up’ to it. Man ser ju att du har gjort botox och aven dina 2 dottrar har ju gjort sina lappar! Inget fel i det. Men own it. Ni ar ju snygga hela bunten! Men behovt lite hjalp pga insecurities. Inget fel med det.
  I am all for it!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>