Kaffe någon?

God eftermiddag från mig här i Laguna Niguel!

Jag måste faktiskt säga att bland det bästa som finns med vår och sommar är att kunna duka ut utomhus och ta en god kopp kaffe med något smarrigt till. Idag blev det något väldigt amerikanskt som heter red velvet cake med mjukostfrosting. Inte dumt faktiskt! Jag bjöd filmteamet och Anna på en upppiggande kopp kaffe och det var så härligt med en liten paus mitt i allt. 

Kolla in hela min servis som jag skapat tillsammans med fyrklövern HÄR

Hoppas allt är bra med er där hemma! Och hallå Malin, hälsa stort grattis till Ebba som tog körkortet! Vilken härlig känsla och frihet!

Stor kram från Maria 

Comments 14
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Good afternoon till er, och godnatt här nu snart hihi..Jaa jag kommer gärna förbi och dricker kaffe 😉 Ja det är så underbart att kunna sitta ute en solig dag och fika eller äta en god glass..Och man bara myser och mår gott..Ja pauser behöver man..Så fint du tar hand om alla..Servisen är så fin..Och grattis igen till Mallan och Ebba ♡ Så nice med körkort 🙂 Ha en fin dag, själv ska jag ge mig in i drömmarnas värld nu snart ZzZzz kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  God morgon ! Åh tar gärna en kopp kaffe innan jobbet 🙂
  Tack för hälsningen. Ebba hälsar och tackar, ja hon är så glad att hon klarade det.
  Superfin service jag har mattallrikarna och skulle gärna vilja komplettera 🙂 Ha en jättefin dag idag.
  Kram Malin mallan ❤️❤️

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  En kopp kaffe med något gott till är inte helt fel
  Servisen är jättefin, passar perfekt till dukningen ute. Och inne också förstås
  Kul att Ebba har tagit körkort, man blir lite friare då Grattis!
  Ha en bra dag alla.
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja det är så mysigt att sitta ute och dricka kaffe de doftar så ljuvligt
  Ha en bra dag
  Kramisar Nettan
  ( Till Malin, hälsa och gratta Ebba )

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Ja visst är det mysigt att duka upp utomhus, älskar denna tid på året.
  Grattis Ebba ich Mallan till körkortet! Kul!
  Din servis är supersnygg och skulle verkligen passa hos oss.
  Längtar till helgen då det blir ostron och bubbel.
  Kram Malin T

  Reply

 • ingridhindgren Post author

  Hej Maria!! visst är det härligt att duka ute, ja jag är en riktig kaffe älskare, gärna då med något hemma bakat. Ha de gott , vi hörs . Massor med kramar

  Reply

 • Karin (Kajsa) Post author

  Hej Maria!
  Ja visst är det härligt när man kan duka upp ute, allting smakar så mycket godare när man sitter ute.
  Jag kommer gärna förbi på en kopp, dock dricker jag inte kaffe men jag tar gärna lite vatten
  Din servis är underbart fin, jag har några delar av matservisen, men jag skulle mer än gärna vilja ha både mat och kaffeservisen komplett
  Grattis igen till Mallans dotter!
  Massor med kramar från mig ❤❤❤

  Reply

 • Kristina F Post author

  Grattis till din Ebba Mallan, det är stort det där när man klarar körkortet:)
  Ser smarrigt ut med red velvet cake, aldrig ätit men varit sugen på att baka den flera ggr om. Frosting är min grej ! Love it. Här skiner solen och jag ska försöka mig ut på en promenad. Idag har jag sån energibrist 🙁
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Först vill jag grattade Ebba (Mallan) till körkortet. Underbart. Maria så fint du har dukat. Önskade jag kunnat komma förbi på kaffe och kaka. Hade smakat gott. Din matservis och kaffeservis är så vackra. Vi har del av matservisen. Vi har fortfarande sol och +8 c, så skönt. Idag ska jag till hårfrissan sedan på modevisning med mina vänner. Ska bli så kul. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Malin Post author

  Hej !
  Tack Rosemarie, Kristina F, Karin , Malin T, Nettan , Anki och Anna , vad ni är gulliga !!! Ebba hälsar och tackar så mycket. Stor kram till er ❤️❤️
  Mallan

  Reply

 • Annie Post author

  Åh vad snygg du är i den fina vita spetsblusen tillsammans med blå jeans! Kram <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *