Skrämmande djur!


Herregud nu är ni väl trötta på mina inredningsdesignsinlägg! Men här kommer ett lite variation! Jag köpte i sista sekund en planta och kruka till på ett ställe som heter Armstrongs Garden. Jag har redan några likadana och nu fattades det en i min entré eftersom jag ändrat om där också! Håll koll så får ni se snart!!! 

Men hallå kolla vad som var i krukan när jag tog tag i den!! En sån läskig ödla! Jag skrek av rädsla och en personal kom och släppte iväg den till frihet. 

Kram från en ödlerädd Maria haha

Comments 12
 • Karin (Kajsa) Post author

  Hej Maria!
  Oj jösses!!! Usch och fy, jag hade blivit så himla rädd, jag förstår att du skrek. Jag skulle inte våga titta på en enda krukväxt till efter den chocken
  Är det mycket ödlor och ormar där ni bor?
  Massor med kramar från mig ❤️ (som också är orm-och ödlerädd)

  Reply

 • Anki Post author

  God morgon!
  Men fy så hemskt! Tur att du såg den redan i affären så du inte fick med dig den hem.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Det är alltid lika skoj att få se när du ändrar om eller köper något nytt från blommor till kläder. Nämen …URK vilken ödla…jag förstod att du skrek…
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Gunbritt Dahlin Post author

  Oh jisses så hemskt. Skulle skrikit jag också och säkert hoppat en meter upp i luften.
  Vad gäller dina inredningstips tröttnar åtminstone inte jag på dom. Tack för att du fortsätter med dom.
  Kram.

  Reply

 • Lotta Andersson Post author

  Hej. Det är alltid skoj att läsa om din inredning, om hur fint du har det och ändrar om. Fy för ödlan, vem hade inte blivit rädd för det. Ni bor så fint och härligt,så kul att se. Nu lä jag kila,läkarbesök väntar.
  Kram Lotta Andersson

  Reply

 • Camilla Wikström Post author

  Hej! Tycker också om att läsa och se dina inredningstips. Jag var i den affären förra året när vi var över och hälsa på dottern. Men som tur var såg vi ingen ödla där för då hade jag skrikit och hoppat också. Köpte lite små saker med hem.
  Kram från Camilla

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Usch vilken otäcking, jag hade nog oxå hoppat till och skrikit för jag tycker inte om ormar och annat kryp, tur att du inte fick med dig den hem. Tycker om när du delar med dig av dina inredningstips.
  Du sa att du inte hade någon talang när du var med i Camping Queens men du har den största av alla för du är en riktig glädjespridare. Ha det gott!
  Kram Karin Lagergren

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Oh nej nej tröttnar aldrig på dina inrednings tips..Hihi jag är tvärt om..jag gillar ödlor..Tycker den är väldigt fin..Men förstår att du hoppade till.Skulle ju jag också gjort..man är ju inte van att det ska vara nånting som rör9 sig i krukan..Men däremot om det var en stor spindel så skulle jag bli skiträdd :/
  Ha en fin dag..själv ska jag ta mig upp från soffan innan jag somnar haha kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Kristina F Post author

  Inredning ligger mig varmt om hjärtat så alla tips mottages tacksamt. Det är viktigt för mig att ha ett trivsamt stilfullt inrett hem för mig och min man.
  Den lilla söta ödlan hade jag inte blivit rädd för. I Thailand kryllar det ju av såna så jag är van. Däremot om det hade varit en mask eller en snigel ja då hade jag skrikit högt. :)))
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Maritha Persson Post author

  Jag började kolla in här på din sida..för jag blir så inspirerad när du lägger upp inredningsbilder på ditt fina hem. Så fortsätt gärna med det. Gillar så klart även resten du lägger upp. Kärlek till er alla. Kram

  Reply

 • Anne Post author

  Kul med förändring i hemmet. Ödlan var ju jättesöt! Har själv haft en Leguanödla.
  Ha det gott!
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2017/03/jag-ar-radd.html?m=1

  Reply

 • Lars Berglund Post author

  Hej Maria !
  Oh vacker ödlan , var rädd om den …. <3
  kram Latrs

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *