Kollar på tv :)

Hej igen!

Ikväll blev det dubbelmys nästan hela familjen var hemma. Jag hade ju gjort kyckling curry med persiskt gott saffransris. Min matlagning är väldigt lockande för mina familjemedlemmar haha.  Vi alla avslutade med Häagen-Dazs  glass och kollade på de nya avsnittet av Bachelor. 

Kram Maria 

Glöm inte att vi planerar bloggträff på Haymarket Hotel i Stockholm den 5 februari 🙂 12.00-14.00 

Hoppas att vi kommer att synas! 

Comments 11
 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Vad fina de är, Emma och hennes pojkvän. Jag förstår att alla kommer farande när du lagar mat.
  Själv ska jag på yoga ikväll, sen blir det nog sushi.
  Ha en fin dag när du vaknar.
  Kram Malin T

  Reply

 • Karin (Kajsa) Post author

  Hej Maria!
  Ja det brukar vara ett säkert kort om man vill få hem barnen, att fråga om de vill komma och äta
  Jag hoppas att alla mina kan komma hem på söndag, men då blir det ingen mat bara fika och tårta
  Jag återkommer ang bloggträffen.
  Ha en riktigt fin tisdag.
  Massor med kramar från mig ❤

  Reply

 • Kristina Post author

  Vill gärna ses på bloggträffen:)
  Lycka att ha dina barn med respektive hos sig. Klart dem gillar din matkonst, mums ! Häägen Daaz salted caramel är en favorit hos mig.
  Ikväll ska jag till optikern då jag fått bekymmer med synen.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • RoseMarie Post author

  Hej Maria! Så roligt att vara tillsammans i familjen. Förstår att alla vill komma hem och äta mammas mat. Ser att söta Emma sitter med Saras pojkvän. Idag har jag tränat och sedan varit på manikyr, lite vardagslyx. Här har vi sol idag och +1. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Mammas mat är alltid godast;hur än gammal man blir :)Mysigt att träffas..Hihi Copper tittar fram och säger Hello här är jag på fotot..Haha så söt..Ja jag skulle gärna vilja träffa er på bloggis träff..Men måste man föranmäla sig då? :)I dag är solen framme här..Jag köpte nya gröna växter igår och ska idag ut och spana efter nya krukor 🙂 kul 🙂

  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Amanda Stolt Post author

  Hej Maria,

  Så härligt med lite familjemys, Att få spendera tid med familjen är underbart. Så klart att mammas mat är den bästa, det håller jag med om helt och hållet.
  Kul med en bloggträff det ser jag fram emot, behöver man föranmäla sig till den??

  Ha en underbar vecka!
  Kram
  Amanda S 🙂

  Reply

 • Maria Jansson Post author

  Hej Maria!!
  Härligt att få ha lite familjemys 🙂
  Jag jobbar såklart då men ska smöra lite för Tomas så kanske han kan jobba åt mig. Tror Sebastian så gärna skulle vilja följa med denna gång.
  Håller tummarna på att vi ses nästa vecka.
  Kram kram från mig
  Maria J <3 <3

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Du är en jättebra kock så jag förstår att dem vill hem och äta lite, åh Häggen dazz glass är så gott.
  Så roligt med blogg träff, jag tackar jättegärna ja till detta event. Kul !!
  Ha det fint / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki Post author

  Hej!
  Klart mammas mat lockar hem alla barnen
  Jag kommer gärna med på bloggträffen och jag undrar också om man ska anmäla sig.
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Hälsn Anki

  Reply

 • MorMia Post author

  Hej! Så mysigt när barnen kommer & vill äta hemma. Trygghet & igenkänning förutom att det är gott. Skulle bli glad om man finge receptet då jag förstår att du är en toppenkock! Hoppas ni inte får översvämning med allt regn! Nu har jag lyckats ta körkortet jag talade om sist, gamla kärringen…. Bättre sent än aldrig. Blir det ngn bloggträff i Stockholm till sommaren? Kram/MorMia

  Reply

 • Maria Fredriksson Post author

  Hej fina Maria!
  Så mysigt att samlas på middag hela familjen. Jag kommer gärna på blogg träffen och undrar också om man ska anmäla sig.
  Kram Maria Fredriksson

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: