Rogers Gardens 

Hej, hallå och yo!!!

Anna mådde fortfarande inte riktigt bra idag men hon kom och stannade några timmar imorse så vi fick några viktiga saker gjorda. 

Sara och Chris är nu i Big Bear och är jättenöjda med deras hotel som Kamran och jag bjöd på 🙂 Jag har provat på snowboarding och det är väldigt svårt tycker jag speciellt om man börjar vid ca 35 års ålder (ja jag tror att jag var i den åldern när jag gjorde mitt premiär åk med snowboard) Jag är fortfarande chockad att jag inte bröt handlederna men då åkte jag ju bara ett antal meter. 

Chris stannar till slutet av januari och åker sedan tillbaka till Australia. ”Put a shrimp on the baaaabi” haha säger vi alltid till honom. Oss emellan så är det ubermesigt att säga så till en Aussie men vi tycker att det är roligt 🙂

Kul Anna Dalkulla med spa dag och hår in packning. 

Vad tycker ni om mina örter? Jag köpte timjan, celery, gräslök, persilja, cilantro och mint. Peppad att dekorera min mat med lite grönt. Funkar det att ha örter i köket i Sverige? Vilka örter gillar ni? Kanske dill!!! 

Kram Maria 

Comments 9
 • Anki Post author

  God morgon!
  Ja det funkar med färska örter i köket här Själv är jag dålig på att ha det, det är ju så fint (och gott).
  På sommaren är jag bättre på det då jag har det i mitt lilla växthus på landet.
  Ha en bra dag!
  Hälsn Anki

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Vad snällt att ni bjöd på resan till Sara o Chris…Tack för svar hur länge C stannar hos Sara och er
  Hoppas du ej nu blir smittad magsjukan från Anna, men det kanske var ett antal dagar sedan hon blev sjuk, hon får krya på sej

  Nu är det redan torsdag, dagarna går så fort
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Britt Post author

  Hejhej!
  Så jättefina kryddor o växter 🙂 man får vårkänsla när man ser det 🙂
  Jätteviktigt att Anna återhämtar sig, vätskebristen måste kompenseras och även kunna äta något. Hoppas på god bättring Anna <3 <3 <3
  kram Britt 🙂

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Kul att du har provat snowboard ser så roligt ut, själv provade jag i somras att åka en liten skateboard och bröt armbågen haha ja så kan det gå.
  Örter är gott till mat , tycker om timjan, oregano o persilja.
  Skönt att Anna mår bättre. Idag blir det träning med Elsa på gymmet. Hennes kompis ska med. Ha det fint/ kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina Post author

  Jättemodig du är som provade i alla fall.
  Jodå visst kan man ha örter i köket, dessvärre är det inte ofta jag har det nu för tiden. Förr när jag var mer för matlagning då var det kul att experimentera. Älskar basilika,persilja och rosmarin.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Anne Post author

  Hej! Åh, jag skulle aldrig våga ställa mig på en snowboard. Har åkt skidor en gång i hela mitt liv och kommer inte att göra om det. Men sol och bad älskar jag! 😉 Örter är så vackert. Doftar så gott. Och färska örter smakar bättre!
  Idag är jag med i lokaltidningen. Önskar att det hade varit under roligare omständigheter. Men, men…
  Ha en bra dag.
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2017/01/artikel-i-tidningen-nu-kan-man-saga-att.html

  Reply

 • Karin/Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Så fräscha fina blommor, och örter.
  Jag gillar färska örter, har dock ej haft krukor med såna, jag brukar köpa djupfrysta. När jag gör örtsalt, då köper jag färska.
  Mina favoriter är nog basilika, koriander, persilja.
  Dill är jag inte alls förtjust i.
  Vad modig du är som har provat snowboard
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Vad modig du är!
  Jag har aldrig provat snowboard, har blivit så mesig på äldre dar, åker gärna slalom.
  Det är så kul i LA att kunna åka bade skidor och sola samma stat i princip samma dag. Hoppas de har en härlig vistelse och vad snällt av er att bjuda på boendet.
  Idag fyller min dotter Linn 16 år, sweet sixteen.
  Ha en fin dag
  Kram Malin T

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Tack för din kommentar..Ibland är det nice att små lyxa lite hemma och ta hand om hud och hår..
  Oh gulliga Anna som kom till jobbet en liten stund ändå..Skönt att hon mår bättre..Snowboard ser skoj ut och skulle gärna prova som sagt..Haha men jag skulle nog fega ut när jag väl var på plats ; ) Fina örter du köpt..Jag gillar allt grönt..persilja mm.
  Hoppas du har en fin dag 🙂 kraam AnnaN ♥♥

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: