Är det någon som är godissugen?

IMG_8790Jag älskar verkligen godis och nu har jag fått prova på Candypeoples nyheter vilket är gelatinfria sura nappar och sura körsbär. Gelatinfri betyder ju vegetariskt vilket är toppen, eftersom fler kan njuta av det. IMG_8828Nu har jag en tävling tillsammans med Candypeople på min instagram för alla er godissugna vänner:) Ni kan vinna 100 godispåsar till dig själv eller någon som älskar godis ännu mer! Gå till @mariamontazamioriginal på Instagram för att se hur ni kan vara med. IMG_8842Hoppas ni alla vill vara med och tävla! OBS det går inte att tävla via bloggen utan detta är endast en Instagramtävling.

Tävlingsvillkoren hittar ni HÄR

Kram Maria och lycka till!

 

(I samarbete med Candypeople)

 

 

Comments 8
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Du är så snäll och fixar många tävlingar, jag ska kolla in din insta. Jag önskar dej en fin torsdag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki Post author

  Oj va mycket godisnappar Ska fundera på om jag ska tävla.
  Ha en bra dag!
  Hälsn Anki

  Reply

 • Karin (Kajsa) Post author

  Hej Maria!
  Jag är med och tävlar
  Alltid lika skoj med en tävling.
  Idag ska vi hämta de två äldsta barnbarnen på fritids och dagis. Fritids stänger kl 15 idag, så sonen behöver hjälp med barnvakt ett par timmar. Klart vi ställer upp om vi kan
  Så dagens meny här hos oss blir spagetti och köttfärssås, det är gott och barnen gillar det också.
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Klaudija Martinovich Post author

  Hej Maria,

  Kan du inte ha en godistävling för oss som inte har instagram eller twitter och sådana grejer.

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Kul med en tävling, jag har två godisråttor i min familj (Tony och Tim) såklart. I dag har jag varit på gymet och kört ett crossfitpass och laddat inför all julmat. Här hemma har all snö smält bort så det blir nog en grön jul i år.Hoppas allt är bra med dig!
  Många julkramar Karin Lagergren

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Ja godis går ju alltid ner 😉 Så fint
  att du har fixat vegetariskt gotta..
  Ska kolla in tävlingen..
  Ha en fortsatt fin dag 🙂 Själv
  ska jag gå och handla det sista
  inför jul Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anne Post author

  Har självklart deltagit i tävlingen. Jag är en gottegris men de här godsakerna skulle jag dela med mig av till barn och barnbarn! Jag skulle ordnat en myskväll för dem och bjudit på en massa gott! 😉
  Ha det gott.
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2016/12/veterinarsbesok.html?m=1

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Sura godisar är ju himmelskt goda!
  Är med och tävlar på Instagram och hoppas på vinst , då är det min dotter som får dem i så fall.
  Den stora godisråttan som under sin graviditet hade crawings just på sura nappar.
  Kan ju vara bra och ladda upp utifall att hon vill producera mer ?
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: