Julkorgar till kontoret :)

Ja då var det dags för julkorgarna till Kamrans anställda. Det är 7 st på kontoret så Anna och jag fick i uppgift igen att göra små julkorgar. Vi slog till och köpte presentkort, Champagne, Whiskey, guldinspirerande whiskeyglas, vattenflaska, goda smörkakor och massor av fin choklad. 


Kände mig fin i mina Montazami Brand nya palazzo byxor och vår Parker T-shirt. Till det matchade jag MB choker och Chanel boots, bälte och väska. 


ATTENTION!!!

Jag ska medverka i ett tv program som ni alla känner till på Nyårsafton!!!! Inspelning sker i Göteborg och jag ska vara en medvärdinna tillsammans med några män 🙂 Sedan efter det kommer jag att fira nyår i Göteborg med min mamma och vänner. Vart ska vi gå?

Jag är så peppad men har ingenting just nu att ha på mig eftersom jag vill vara extra fin på nyårsafton. Vad tycker ni om denna klänning???? Velvet som jag älskar men den är slutsåld i min storlek.  Ska jag chansa och ta en större storlek???? 

Svar inväntas, 

Maria 

Comments 21
 • Kristina Fransson Post author

  I alla år jag följt dig hur du gjort de mest fantastiska presenter och träd till Kamrans anställda.
  Så många fina ideer du gett mig ! 😉

  Du e grymmesnygg i din outfit ! Du ser så ungdomlig och pigg ut.

  Oj så trevligt med inspelning av detta program. Verkligen kul!
  Kan dock inte komma på nåt bra ställe så på nyår , de flesta restauranger har ju öppet i och för sig. Men ni kanske ville haft nån annan typ av firande ?

  Ni kan komma hem till mig vet ja !
  Ni skulle vara mer än välkomna, sitta ner vid dukat bord ihop med oss och våra bästa vänner och avnjuta en god oxfile:)
  (det hade varit en sån fantastisk upplevelse att ha er som gäster)
  Om inte så säger jag som innan, har ni en minut eller två över så ses jag gärna på en fika inne i Göteborg Maria !

  Idag ska jag åka och lämna mina tre hundar till en kompis, hennes kusin ska passa mina och hemnes hundar då vi ska åka och titta på ishockey.
  Åh så ska jag besöka Kajsa som skriver här inne.
  Ska bli jättekul att få träffas då vi skriver flitigt till varandra nästan varje dag 🙂

  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

  • Kajsa Post author

   Ja det ska bli så himla skoj att äntligen ses
   Det känns ju som vi redan känner varandra, trots att vi aldrig mötts
   Ni är så välkomna ❤️
   Kramar!

   Reply

 • Lena Wilhelmsson Post author

  Vilka härliga julkorgar Kamrans anställda får, här snålar det inte.
  Ursnygga byxor som sitter superfint på dig.
  Den röda klänningen är underbar. Prova den i en större storlek och se om den sitter bra.
  Lycka till i tv- programmet. Jag ska absolut titta.
  Kramar till dig ❤

  Reply

 • Anki Post author

  Godmorgon!
  Jättefina korgar ni har fixat till Kamrans anställda.
  Du är alltid snyggt klädd, så också den här gången.
  Den där klänningen är jättesnygg! Det kan ju funka med en större storlek, det beror på om det är stor skillnad i storlekarna. Det kan ju vara olika beroende på märke.
  Något bra ställe i Götet känner jag inte till, jag bor i Stockholm
  Ha en bra dag!
  Hälsn Anki

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria ‘
  Vilka fina korgar !! Dem kommer att bli jätteglada.
  Vad roligt att du firar nyår i Sverige ! Det måste ha varit länge sedan, xtra kul för Anita. Ja du större storlek… Det beror på om det skiljer sig mycket annars är det en chansning . Klänningen är supersnygg och den skulle sitta som ett smäck på dig men får inte vara för stor.
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ni gör alltid så fina julkorgar, jag minns de som ni gjort tidigare till Kamrans anställda..Nu blir de extra glada för dessa… WOW vilken Nice klänning…Ja svårt att veta storlek..Ohh vad skoj att du ska vara i G-bor, är de Bingolotto?
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Madde Post author

  Vilka fina presenter ni ordnat. En sådan julkorg hade jag inte sagt nej tack till.
  Är jättedålig på ställen att fira nyår på här i Göteborg. Vi kommer sitta hemma iaf. Något jag kan tipsa om är att GP fyrverkeriet klockan 17 ifall det inte är mitt i inspelningen. Precis där jag bor ser man det jättebra, kanske något för din mamma annars?

  Reply

 • Malin Post author

  Tror faktiskt att jag skulle ha chansat, dels skiljer det ju inte så mycket mellan storlekarna & dels så finns det ju skräddare Lycka till.

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Vilka fina korgar, de kommer bli överlyckliga! Klänningen är jättefin, jag säger som Mallan, den får inte bli för stor. Har man en fin figure ska den inte döljas.
  Kul med nyår I Goteborg! Tyvärr ingen koll på uteställen eller restauranger. Vad roligt för Anita att fira med dig.
  Ha en fin dag.
  Kram Malin T

  Reply

 • Elvira Post author

  Såå fina julkorgar, tänk att få en sådan….. Klänningen är super fin älskar färgen, min favorit. En sådan klänning måste verkligen sitta åt annars är det inte snyggt men om du köper en större så går det kanske att sy in om man har en bra sömmerska.
  Vad roligt att du ska vara i Gbg på nyårsafton, kanske fyra året på Gothia Towers?
  Stor kram till dig fina Maria!!!
  Elvira

  Reply

 • Ramona persson Post author

  Jättefin klänning!!!! Den kommer bli super så klart,,,, en skräddare kan lätt justera den..
  Jättefina julkorgar!! Må så gott

  Reply

 • Anne Post author

  NYDELIG kjole du har valgt deg ut! Men jeg ville gått for en størrelse mindre – IKKE større. Velvet er tøyelig, så hvis du må velge mellom en størrelse større eller mindre, så vil kjolen sitte finere hvis den er en størrelse mindre i forhold til om kjolen var en størrelse for stor. Det er min erfaring i alle fall 🙂

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Vilka fantastiska julpresenter ni har hitta i år också, vilken glädje att få en sån fin uppskattning ❤️
  Vad roligt att du ska fira nyår i Gbg, jag känner inte alls till Gbg så jag kan inte tipsa om nånting.
  Klänningen är otroligt vacker, hoppas det löser sig med den, som flera tipsat om så kanske en duktig sömmerska kan ta in den lite.
  Idag blir det mysdag här igen, vi ska hämta de två äldsta barnbarnen på skolan/dagis så ska de vara med oss hela eftermiddagen. Vi tänkte baka med de, bullar och chokladbollar. Tänkte också om jag ska prova göra Hallongrottor, det har jag aldrig gjort förut.
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Silvia Post author

  Det er en fin klenning men passar bettre till julafton. Inte till New Year Eve! Nogot i vitt, svart, silver, guld o glitter.

  Reply

 • Sandra E Post author

  Hej Maria

  Det är underbara korgar att få till jul med en massa gott i.Ni är så påhittiga och duktiga på att sätta det där lilla extra piffet .Klänningen är helt sagolik.Skulle absolut satsa på en större och i värsta fall kan väl en sömmerska ta och sy in den.
  Ha det gott
  Kram
  Sandra E

  Reply

 • ida Post author

  Vem ska Kamran fira Nyår med?
  Ska ni fira ensamma var för sig?
  Pratade du med Kamran innan du tackade ja?
  Jag hade inte blivit särskilt glad om min make hade rest iväg på Nyår utan att först kolla med mig så jag kan följa med. Det är en storhelg,inte en vanlig lördag.

  Reply

 • Anne Post author

  Wow! Superfina korgar. Kan man få anställning på Kamrans kontor? 😉 Klänningen är riktigt snygg! Ta en större storlek. Blir den för stor kan du säkert hitta en sömmerska som kan sy in den åt dig!
  Ha det gott!
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2016/12/rasism.html?m=1

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria 🙂
  Åh julkorgarna är så fina, tänk att få en sån
  fast med lite gott veganskt gottis i 🙂
  Jag gjorde också korgar en jul,men de blev
  inte så där stora och fina haha 😉
  De nya MB byxorna ser ju så sköna ut..
  Vilken jättefin klänning Maria..Tycker du absolut
  ska ta den i större storlek och sen som många
  skriver, försöka hitta någon som kan sy in den :))
  Jätte skoj att du firar nyår i Gbg..Mysig för dig och
  och mamsen ♥ Kul att du ska medverka i ett
  program. .
  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

 • Anni Post author

  Är det viktigare för dig att vara med i ett tv program än att fira nyår med man och barn??

  Reply

 • Lena M Post author

  Hej Maria!
  Ett nyårsfirande i Göteborg är underbart 😀
  rekommenderar absolut restaurangen Kometen som drivs av Leif Mannerström, en mycket känd svensk krögare som bland annat är känd som domare i sveriges mästerkock och sveriges yngsta mästerkock som sänds på tv
  Vidare har vi också Sjömagasinet som har helt fantastisk mat/dryck
  Ni ska absolut stanna kvar i stan och njuta av det magnefika fyrverkeriet som GP FYRAR AV NERE VID HAMNEN

  Önskar er alla en fantastisk kommande jul och nyårshelg
  Kram Lena M

  Reply

 • Jeanette Post author

  Hej Maria!

  Den silvriga klänningen är jättefin. Vad är det för märke?
  //Jeanette

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: