Hemmaspa med Maybeauty

IMG_7794

Hej! Jag har nu fått chansen att prova en ansiktsmask från Maybeauty som heter ”The Incredible FACE MASK” som är en kolsvart mask som sedan peelas av från ansiktet. Jag bjöd in Anna till mitt badrum för ett litet mini-hemmaspa vilket hon tyckte var jättekul. Perfekt tillfälle när man kommit hem från en resa och hyn inte känns sådär jättetipptopp. IMG_7814

Vi började med att tvätta rent ansiktet och torka torrt, viktigt för att den ska sitta och få sin fulla effekt. Ett hett tips från mig är att hälla ut masken i en liten skål så att den inte kladdar, det funkade perfekt. Det är också viktigt att undvika ögonbryn eftersom masken kan ta bort hårstrån. Ha den på dig i ca 20 minuter och peela sedan av den.IMG_7805Vi erkänner att det gjorde faktiskt lite ont att få bort masken, lite som att dra av ett plåster! Men skojar ni vilket resultat! Hyn känns så frisk och ren, alla oljor, döda hudceller och pormaskar är som bortblåsta! Såhär roliga såg vi ut! IMG_7816

Och när jag sminkade mig så kändes det som att min foundation satt mycket bättre och ser riktigt proffsigt ut.

Just nu får ni läsare 30% rabatt på deras produkter med koden MARIAFACE 

KLICKA HÄR för att komma till erbjudandet där rabattkoden är automatiskt aktiverad!

Kram Maria

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 7
 • Kajsa

  Hej Maria!
  Jag har använt deras produkter nåt år nu, jag gillar de jättemycket. Just den svarta ansiktsmasken är en favorit
  Deras hårolja tycker jag också väldigt mkt om.
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Malin

  Hej Maria och Anna !
  Jag köpte nån mask med svart innehåll när vi var i LA i somras. Kom ej ihåg märket men den här verkar ju bra, ska kanske köpa och fräscha upp ansiktet. Alltid skönt .
  Ha det fint/ kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Haha, va snygga ni är :-) Det brukar kännas jätteskönt efter att ha lagt en mask. Ska kanske pröva det här märket.
  Hälsn Anki

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria :)
  Haha jag vill också ha en sån rolig chef som
  du nån gång, som hittar på en massa skoj :))
  Vilka snyggingar :) Jo det är skönt att lägga nån
  ansikts mask då och då..Man känner verkligen
  hur rent och fräscht ansiktet känns..
  Är d den här ansikts masken som d gjort så
  mkt reklam för överallt tro?
  Tack för tipset :)

  Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥♥

  Reply

  • Kajsa

   Hej Anna!
   Det är många bloggare som har provat den här masken och skrivit om den. Är det kanske det du menar.
   Den är verkligen superbra, jag gillar den skarpt. Jag brukar dock låta den sitta 45 min-1 tim. Det är enklare att dra bort den när den är helt stel/torr.
   Ett tips är att grimasera innan det är dags att dra bort den, då släpper den lite, det underlättar.
   Kram till dig

   Reply

 • Kristina Fransson

  Just den här masken har jag inte provat, får kika in på deras erbjudande då :)
  Ni ser verkligen ut som ni är på spa , kul grej att göra tillsammans :)
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Lisa

  Åhh vad skönt har också provat deras produkter synd att det gör så ont att dra bort masken efter =)
  Jag har även provat masken från Blackhead Sverige vilket jag tyckte gjorde mindre ont att dra av och att jag faktiskt fick med fler pormaskar vilket jag verkligen ville bli av med inför jul och nyår. Dem kör även rea nu och fri frakt så passa på ! se länk http://www.blackhead.se

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>