Lill-lördag och vår Anniversary!!

IMG_8120Hej mina vänner! Idag är det Onsdag vilket betyder Hump-Day eller Lilllördag som ni säger i Sverige. Det är dock inte vilken onsdag som helst utan det är även min och Kamrans bröllopsdag! Vi glömmer den varje år och besvikelsen är alltid lika stor så nu i år har vi skrivit upp den och glömmer den inte! Vi ska äta god lyxmiddag på ett stekhus som heter Mastros och innan det tänker jag bjuda Kamran på en fantastisk ostbricka med MM Zinfandel till! Lyx lyx tycker jag och det är så romantiskt att sitta ner en sekund och smutta på ett gott glas vin med tilltugg. Vi ska se om jag får någon present i år, haha jag har ju gått miste om den i flera år nu så jag hoppas på något kul, men allra viktigast är såklart att vi är tillsammans och friska och att våra barn mår bra.

Kramar till er alla från er vän Maria

 

 

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>