Moments By Maria Montazami-Smycke

IMG_8286

Hej! Åh jag och Anna hade en liten mini-fotografering igår för att kunna visa er mina fina Moments-smycken som tillhör servisen som jag designat tillsammans med Fyrklövern. Det kanske inte är alla som vet att det finns matchande smycken också? De är otroligt vackra och kanske den där perfekta julklappen till digsjälv eller någon annan kvinna i ditt liv? :)

IMG_8266

Här har jag på mig både ring, örhänge och halssmycke.

KLICKA HÄR för ringen

KLICKA HÄR för örhängena

KLICKA HÄR för halssmycket

Och ni som tror att alla foton blir sådär perfekta med en gång kan jag berätta att det stämmer inte haha! Vi tar en hel del kort och här kan ni få se en av våra ”bloopers”

IMG_8217

 

Kram Maria och hoppas ni har en underbar helg allihopa!

 

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>