Glimtar från vår skärgårdsresa..


Jag ville så gärna dela med mig några foton från vår härliga skärgårdstur vi tog i Stockholms skärgård. Vi passerade förstås Gröna Lund och kom ni ihåg att jag var med och invigde den högsta skrämmande Eclipse :/

Johan Petre hade fixat så vi fick hyra båten med en kapten och min syster Catharina och Emilia var också med.


Wow vilka fina hus eller hur? Jag och min bubbe myser.


Vi stannade på Wärmdö Golfclub och hade en underbar köttbullslunch. Det blåste riktigt rejält.


Det var en lyckad dag och det är så roligt att få spendera tid med lite fler familjemedlemmar.

Idag håller Anna och jag på med att packa upp och förbereda inför nästa resa men innan det så ska jag leka med hundarna och äta nyttigt blandat med att work out och toppa av med att förbättra mig själv som person. Ja jag säger som Anna sa till mig imorse att det finns alltid rum för improvement!!! Talade hon kanske om mig?????

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 9
 • Malin

  Hej Maria ‘
  Vilka härliga bilder och upplevelser :)
  Värmdö golfklubb känner jag igen.
  Haha själv tycker jag att du är fantastisk som du är men Anna har rätt man ska nog aldrig sluta att jobba med sig själv. Stor kram / Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Vilken underbar båttur i skärgården ni verkar ha haft, det är så fint där,
  Maria, du är helt underbar precis som du är ❤️
  Imorgon ska jag, yngsta sonen och två av barnbarnen åka hem till min mamma, hon vet inte att vi kommer, vi tänkte överraska henne. Det ska bli så skoj och mysigt att träffa henne, det är ett år sen vi träffades nu
  Men vi pratar med varann flera ggr i veckan
  Tur att telefoner finns
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej fina Maria!
  Jättefina bilder på er skärgårdstur.
  Synd att det blåste så.
  Förra videosnutten på dig och de glada
  Vovvarna var underbar. Inget går upp mot
  Den glädjen de visar.
  Kvar i Värmland några dagar till.
  Ha det gott!
  Kram

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Trevligt med en båttur, så mycket att se. Det är så vackert ute vid Värmdö Golfklubb. Synd bara att det blåste så mycket. Blev nyfiken nu på var nästa packning reser, med dig?? Önskar dig en fortsatt fin dag. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria :)
  Ja Stockholm är så vackert..Så nice att åka runt och kika med båt 😉
  Och där syns grönan också..det är så mysigt där..Jo kommer ihåg att du invigde karusell..Har aldrig vågat åka den hihi..Mkt fina hus ni åkte förbi..Spelade ni golf också när ni när ni stannade? :) Vilka toppen bilder du visar..Ni är ju så fina allihopa. .Jag håller med föregående skrivare..Att du är så underbar som du är ♥
  Oj ska du ut och resa igen? Vart bär det av denna gång?
  Ha en fortsatt fin dag, själv måste jag gå och knoppa..Kraam AnnaN ♡♡

  Reply

 • Anki

  God morgon!
  Jo nog funns det många fina hus i skärgårn. Skönt med båtresa även fast det blåste, ni åkte ju med en stabil båt.
  Jag brukar säga att man lär sig något varje dag och att man klarar mer än man tror. Det finns alltid utrymme för utveckling av sig själv även om det bara är pyttesmå saker.
  Ha en fortsatt bra dag!
  Hälsn Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Tack för härliga bilder, Stockholms skärgård är så fint. Love it!
  Skoj att ni alla fick möjlighet att uppleva de. Jag tyckte det vita huset var Björn Borgs, men de är de nog inte för jag ser ej tennisbanan…
  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Maria Fredriksson

  Hej fina Maria,
  Tack för fina bilder, så härligt med en båttur i skärgården.
  Jag håller med de föregående skrivare att du är så underbar som du är❤️
  Önskar dig och din familj en härlig dag! Nu ska jag iväg till jobbet.
  Kramar Maria

  Reply

 • Kristina Fransson

  Dessa underbara bilder, ni ser ut att ha haft så skoj tillsammans . Viktigt också att få chansen att vara allihoa så ibland, är ju inte alltid så enkelt :)
  Skärgården är amazing , alla stora fina hus och bryggor.
  Ska du ut och resa snart igen ? Det händer så mycket skoj omkring dig hela tiden Maria !

  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>