Order up!

   
   

  
Hallå där mina vänner :) vi har så roligt i vår studio när vi får en beställning. Vi packar och grejar så att paket och innehåll ska vara fint. Här packar vi en en beställning av ett par Rodeo flare pants :) Snart kommer det vår nytt i vår kollektion :) Jag har på mej en Montazami Brand tee :)
   
 Andra gången gillt hoppas jag! Idag fixade jag min screen och jag köpte ett nytt mycket bättre skal så nu är mobilen i tryggt förvar :) Jag slog även till och köpte en Apple Watch. Jag är jätteglad och tror att den kommer att hjälpa mej väldigt mycket. Jag ska ta en fri klass på apple affären för att lära mej lite om klockan. Jag visar er ett kort på den imorgon :)

TÄVLING KOMMER PÅ ONSDAG!!!!    Missa inte!!!   Tävling :)!!

Kram Maria 

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 13
 • Malin

  Godmorgon Maria ‘
  Så roligt medverkan klädkollektionen 😉
  Så snygg. Vad skönt med luren att den är hel igen.
  Emil har en appel watch och han är helnöjd .
  Man kan göra roliga och nyttiga saker med den.
  Oj vad kul med tävling !!!!
  Kram Malin mall an ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Härligt att du fixat nytt skal. Vilken fräsch solbränna du har… Ohh vad skoj med tävling. Spännande att de kommer fler kläder..
  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Maria Jansson

  Hej Maria!
  Vad skönt du fixat mobilen, själv måste jag ha skydd på båda sidorna för är väl typ det första man gör att tappa mobilen 😉
  Ja måste va jätte kul att få packa o skicka fina paket.
  Här håller vi oxå på och fixar webbshop till vår butik.
  Kul med tävling igen.
  Kramar från mig
  Maria J <3 <3

  Reply

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Vad roligt att beställningarna rullar in, er kollektion är ju så himla fin, blir spännande att se nyheterna som är på väg.
  Mannen har en Fitbit, det är nog liknande Apples watch, tror jag.
  Skönt att du har fått telefonen hel igen.
  Åhh vad roligt med en ny tävling, nyfiken på vad du nu ska tävla ut =)
  Idag ska jag tvätta, och steka på en hög frukostomletter, så jag har klart för några dagar, så smidigt att bara värma på en på morgonen.
  Men först ska jag ta och ringa till min mamma.
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria :)
  Lyckliga den som beställt de snygga byxorna..Måste bli som lilla julafton när de kommer på posten :)
  Så nice att mobilen nu är i tryggt förvar 😉 En stor lättnad med bättre skal..Så lätt att mobilen ramlar i backen
  .Oh spännande med tävling :)

  Ha en fortsatt fin dag :) Kraam Anna N ♡♥

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Kul att det är ni som fixar packningen på beställningarna av dina fina kläder. Ja det är så lätt att tappa mobilen. Jag har ett jättebra skal på min. Så kul med tävling, längtar. Nyfiken på vad det blir. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • linnea

  Hej Maria! Jag ska flytta till San diego om två månader och skulle älska om du kunde ge mig några tips på ställen du tycker jag borde besöka/se?

  Reply

 • Kristina Fransson

  Ännu en kollektion som vi ser fram emot :)
  Ni sliter hårt !

  Bra att du fått ordning på telefonen igen, man är ju så beroende av den så den måste vara hel !

  Idag har vi fått upp mer staket runt om vår nya altan.
  Blev så bra.
  Nu ska vi bara inhandla nya möbler då vi kastade i stort sett allt det gamla när vi flyttade från förra huset .

  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Malin T

  Hej Maria
  Skönt att du fått ordning på telefonen, kul med Apple watch, ska bli spännande att höra vad du tycker.
  Det är så roligt med ert brand, ser med spänning fram emot nya plagg.
  Själv är jag på konferens och ligger nu i min hotellsäng och tittar på tv.
  Ha en bra fortsättning på din tisdag.
  Kram Malin T

  Reply

 • Cecilie

  Gleder meg til konkurranse Maria!
  Godt at mobilen ordnet seg :-)
  Stor klem fra Norge!
  Jeg drar foresten over til Sverige for å kjøpe den nydelige vinen din!

  Reply

 • Anette Ragnarsson

  Hej var tillverkar du dina kläder och vart kan man köpa dem ?

  Bor i Sverige, missade dig när jag var i USA.

  Reply

 • Jennysen

  Åh vad kul med en Apple Watch, tänkte köpa min i helgen, jag fick presentkort på mer än hälften i julklapp! 😀

  Reply

 • Marie Åselius

  Hej, Maria , jag har följt dig i alla program i Svenska Hollywoodfruar och jag måste säga att hos er familj, är det som det är i en familj, var den är om den så är i Herrljunga eller Hollywood det är liv , rörelse och Kärlek.Du har smak ,färgseende du kan smycka upp ett hem så det blir både vackert , trivsamt och mysigt. ni är en fin familj, det skulle vara kul att träffa er. Allt gott onskar jag dig Maria och din familj. kram Marie Åselius.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>