Inte mycket att komma med!!!

  
Hej på er allihop! Den här veckan har varit crazy busy. Filminspelning, 2 bilturer till downtown LA för att kolla situationen av Montazami Brand kläder, skrivit julkort till alla er plus en massa nya inredningsideer till vårt hem.

Nicholas sköter sej så bra och gör sina läxor men han är fortfarande urdålig på att matcha sina strumpor. Ja han bryr sej kanske inte helt enkelt,  men jag låter han slinka iväg med det nu men innan han gifter sej så får han gå igenom en strumplektion med mej (generalen på strumpor)

Angående inredningsideer så är jag ganska splittrad just nu. Azi min inredare sa gör dej av med allt det gamla. Ok tänker jag det är nog dags :) man får helt enkelt välja vilken stil man vill köra med de närmaste 15 åren. Jag håller er infad och jag kan visa er vad jag kommer att sälja bort om ni vill.

  
Mitt screenshot jag tog av Emma ikväll medans jag sitter och skriver julisar till er :) Som vanligt inget uppfyllt batteri av min mobil!!!

Sara och Hanna kommer till Sverige, Stockholm nu på måndag. Följ med på deras resa och jag tror att dom kommer att ha en bloggträff.

Imorgon är det Kamrans julmiddag med alla hans anställda från kontoret och jag ser framemot det. Vi ska fira på Mastros Restaurant i Newport Coast. 

Kram till er alla Maria

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 10
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ja vissa dagar/veckor är helt crazy och allt ska hända på en och samma vecka. Det gäller bara att ta ett djupt andetag…men lättare sagt än gjort…
  Ha en fin 2:a advents helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Ja vissa veckor sker allt på en gång…spec i december
  Som bara springer iväg.
  Haha kul med Nichos strumpor…då är det ju lätt
  Att para ihop dom efter tvätt:))
  Har ledigt idag och ska sätta upp julgardiner
  O ta fram julservisen så att den används lite
  Mer än över själva julhelgen.
  Ha det så trevligt på Kamrans julmiddag!
  Kram

  Reply

 • Carola Eriksson

  Hej Maria,
  I Sverige har vi den 21 mars en dag som heter ”Rocka sockorna” för att uppmärksamma Downs Syndrom. Då tar man på sig olika sockor för att visa att alla inte behöver vara lika utan duger ändå. Trevlig helg!

  Reply

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Visst är det svårt att ändra inredningsstil hemma, vi håller ju också på, och plötsligt känns det… som vissa saker, som man har tyckt om, inte alls passar in längre =/
  Visst, det blir superfräscht och fint, men jag har ändå lite svårt för att göra mig av med en del saker.
  Jag tror det är lite ”inne” att rocka sockorna, alltså ha olika strumpor på sig., inte bara en dag per år, utan tätt som oftast. Jag vet flera som gör så =)
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Kristina Fransson

  För oss har det fallit sig naturligt att ändra, göra om och köpa nytt nu i och med att vi bygger huset. Sen tror jag att man förändras ju med åren och det gör även stilen i hemmet. Så det är nog bra att ta det steget och köpa lite nytt. Inte för att man blir lyckligare av det men det gamla kan vara nog så nött och uttjänat och då behövs det lite friskt blod som man säger !
  Nicho och sockorna, precis som brorsdottern Tindra. Fast hon bär det jämt så och lite för just ändamålet att Rocka sockorna och tänka på att vi alla är olika. Hon är bara 10 år men helt fantastisk med att se andra för vad dem är.
  Ikväll är vi bjudna till dem på glöggmingel.
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Maria Jansson

  Hallojsan!!
  Va ett tag sen jag kika in här sist. Så har haft lite go läsning här i bloggen din nu.
  Emma e ju fantastiskt duktig på piano, du måste va väldigt stolt :)
  Ja det där med pojkar o strumpor. ha ha ha!!!
  Ja så spänd på era kläder.. Hinner de komma ut innan jul mån tro??
  Kul att Hanna o Sara kommer till Sverige :)
  Ha det gott
  Massa Kramar från mig
  Maria J <3 <3

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Allt har sin tid, ibland kan det vara trevligt med lite nytt ska själv till och tapetsera om hall och vardagsrum efter nyår.
  I dag har det varit regnigt och grått hela dagen så jag åkte ner till Borlänge och spenderade lite tid på gymet.
  Önskar dig och din familj en trevlig 2 a advent.
  Många kramar
  Karin Lagergren

  Reply

 • Malin

  Hej Maria ‘
  Småler när jag ser Nicho och hans strumpval, jaja det finns ”värre” saker :)
  Den lilla renoveringen blev den stora, roligt men också svårt att välja nytt. Det finns så mycket.
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Sofia Zettersten

  Hej.. Snyggt med sockarna.. Jag tycker att du har det jätte snyggt hemma.. Men jätte roligt att dina barn kommer till Sverige.. Nu ska jag se på film ha en bra helg kram

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria:)
  Vad nice att göra om allt hemma..Men jobbigt att göra sig av med saker..Man får blanda lite nytt med det gamla 😉
  Tror det är det bästa om man själv får välja vad man vill ha kvar..Tycker Nicho är söt i sina olikfärgade strumpor hihi..Ja allt man ska göra händer alltid samtidigt. .Mycket med allt innan jul..Fint foto på söta Emma..Kul att Sara och Hanna kommer till Sverige :) Kraam Anna Nykvist ♡

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>