Hur mår ni allihop??

  
Tjenixen på er!!! Igår gjorde Anna och jag en sådan god sallad med bland annat vild fångad lax, edemame beans, springmix salladsblad, arugula salladsblad, tomat, kalamata oliver och vi gjorde vår egen citron vinegrette dressing. Oj höll nästan på att vi toppade vår sallad med getost. Mmmmm så gott och nyttigt med massor av protein.

Gillar ni mina fina svenska armband för det gör jag, vill berätta att alla 3 har varit en gåva och jag använder dom jämt. Den breda i mitten fick jag av Malin :)

  
Hoppas att nu provar på och gör den till er egen signature sallad. Glömde ännu att nämna att jag hade en knippa färsk dill i salladen också.

  
Haha så här såg dagen ut idag. Anna och jag satt ihop ännu en hylla för Montazami Brand där vi kan förvara kläderna innan de skippas iväg. Det roliga är dock att Copper och Molly är så gosiga och vill alltid vara med och känna lite kontakt och värme och vem behöver inte det????

Vilket får mej att tänka på alla de fantastiska människor som går omkring i samhället, på stan eller arbetsplatsen och kanske ser väldigt upptagna ut men innerst inne är dom väldigt ensamma när deras ytterdörr har stängts igen efter dom. Låt oss alla vara lite extra omtänksamma och ge lite utav oss själva för att glädja en annan person. Hälsa gärna från mej :)

  
Det är lite lyx för mej att då och då handla på en fin matbutik som heter Gelson vilket jag gjorde idag. Vad tycker ni om deras tranbär uppsättning. Jag tänker köpa färska tranbär och göra min egen sylt till Thanksgiving som är nästa torsdag den 26 Nov. Receptet ska jag såklart få av………………Anna haha!!!!

Kram till er alla Maria

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
Comments 13
 • Sofia

  Jo bara fint, lite skräckslaggen då de var fullt polis på drag och dom plockade 9 stycken terrorister som är anhängare till isis bara några kilometer från mig, hjälp tänkte jag i de här lilla norrländskabyn finns såna personer.
  Vet inte om du hört de är väldigt högt tryck i Sverige att de kommer ske terroristattentat.

  Dina armband är mycket fina också sitter och gör såna kallas sameslöjd oftast ten eller silver dom görs i :) hoppas på svar
  Mvh
  Sofia.

  Reply

 • Kjell Lövgren

  Mycket bra

  Reply

 • Evelina

  Åh, längtar så efter att få se er kollektion. Härligt med lite lyx ibland och kul att göra egen tranbärssylt, här är det min man som brukar fixa sånt eftersom han verkligen gillar att laga mat. Han kollar jämt på kock program på tv. Jag står för bakandet istället. Mår mycket bra och ser fram emot en fredagskväll med familjen, men först lite jobb.

  Reply

 • Malin

  Hej Maria ‘
  Tack, jag mår bra faktiskt:) varje dag är oftast en bra dag.
  Jobbar ju själv i service yrket och jag brukar alltid tänka om det är någon som har tappat sitt leende så ge ditt.
  Det brukar oftast funka :) Vilken god sallad, mums.
  Ha en härlig helg Maria . Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Tack för att du frågar, jag har blivit förkyld, men det är ju övergående.
  Ja det finns många ensamma, många ensamma som aldrig går utanför dörren också. Alla mår bra av en kram och ett leende <3
  Salladen ser väldigt god och fräsch ut, jag är nyfiken på hur ni gjorde citronvinegretten?
  Det är verkligen superfint upplockat på Gelson, väldigt läckert med tranbären =)
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Salladen ser riktig mumsig ut, jag älskar sallader, äter det ofta. Klart att Molly o Copper vill vara med och bygga lite hihi
  Ha en skön helg
  Nu strax ska jag på frukostmöte, vad som togs upp på nämnden igår
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Christina Palo

  Hejsan
  Här är allt bra! Skönt att vara ledig hela helgen som jag är.
  Så snygga armband och salladen måste prövas
  Väntar med spänning på er kollektion och hoppas på rimliga priser
  Önskar dig en superfin dag

  Reply

 • Karin

  Här är allt bra..
  Var o vaccinerade mig i går mot influensan
  så den hoppas jag slippa.
  Jag blev väldigt förtjust i din klänning,
  den var snygg. Salladen ser väldigt god ut.
  Kram..

  Reply

 • Sofia Zettersten

  Hej.. Det ser jätte gött med salladen.. Vad bra SHF va.. Kolla på det igår.. Vad snygg eran i båt är.. Vad bra kort på er.. Ha en bra helg.. Kram

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria:)
  Gott med sallad:) Sallad är bra att få i sig varje dag..Armbanden är jättesnygga..De matchar ju perfekt till din randiga top..
  Jo det är toppen bra här..Jag känner mig pigg och glad..Jag har varit ute på en lång prommis och det var skönt med frisk luft..Tack för att du frågade. .
  Sötisarna Molly och Copper är med och hjälper er..Mysigt att få gosa emellanåt tycker de ♡ Åh så fint skrivet Maria..Ja ingen ska behöva vara ensam..man ska se alla människor..Ett leende och ett litet hej gör så mkt..Tänk om alla kunde få ha det bra..Usch ja :'(
  Jag träffade förresten Nathalie Pihl igår på väg hem ifrån Kattstallet..Hon var med på en bloggträff som du hade:) Hon kände igen mig och kom fram och sa hej när jag stod och väntade på tåget..Det var kul och jag blev jätteglad :) Det är så kul när man springer på andra bloggare, då jag tycker alla är så trevliga och gulliga :) Ha en fortsatt fin dag Kraam Anna Nykvist ♡

  Reply

 • Heléne Persson

  Allt är bra! vilket fint foto med alla tranbär! Ha en härlig helg! Kram Heléne

  Reply

 • Kristina Fransson

  Vilken fräsch sallad !
  Åh tranbärslagret såg mumma ut!
  Är jätteförtjust i det till allt, saft, juice, sallader och torkade som snacks:)
  Gojibär är en annan favorit i sallader ,
  Ni gör så mycket goda rätter och frestar oss.
  Nu är det 2 och en halv vecka kvar tills vi får flytta in i vårt nya hus. Längtar enormt !
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>