Jag fick ett nervöst breakdown!

Hade ni varit i mina skor just nu så hade ni fått ett var sitt nervöst breakdown. Jag for till Kamrans kontor för att Calle och Katarina skulle hjälpa mej att download alla kort jag tagit. Glömde sladden i bilen sprang ner och hämtade den och dom hade fipplat lite på kameran och när jag tittade så var ALLA mina kort borta.

Ni säger säkert yeah right, men tro mej, jag ljuger inte.

Så nu fick jag tänka snabbt åter en gång. Under helgen tänker jag visa kort på the Montazami Family som jag är så stolt att tillhöra. Jag vill att ni får lära känna barnen lite mer. Kom ihåg att dom är en stor del av min vardag. Håll utkik!

Men först en bild på mig.

Här ser ni mej med min HIF utstyrsel på. Nu vet ni vilket fotbollslag jag håller på. Detta blir det enda sportkort ni får se pa mej. Jag tycker mest om att klä mej i modekläder. I morgon skall jag gå till min favoritaffär och köpa samma cargobyxor Rihanna hade på sej häromdagen.

Kram /Maria
 

 

blogstats trackingpixelfacebookrssyoutubeinstagram
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>